maanantai 13. toukokuuta 2013

Kakkuaskartelua


Äitienpäiväksi askartelin kakun tilaamillani sokerimassoilla ja muoteilla.
Tämä vasta koukuttavaa askartelua olikin, kun lopputuloksen sai syödä :)
Kakussa oli kahta erilaista vadelmahilloa ja yhdessä kerroksessa mustaherukkahilloa ja kermavaahtoa. Kostutin kakun sitruuna-sokerivedellä, lopputulos oli aivan mielettömän hyvä, paras ikinä tekemäni täytekakku.

Koirat olivat mukana reissussa ja saivat hirveästi huomiota ja läpsytyksiä :) Nyt on arki ja kädet täynnä työtä, mutta hyvillä mielin tämäkin viikko on alkanut.

Mukavaa uutta keväistä viikkoa joka puolelle :)


10 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis kakku! Sä oot todellinen taiteilija!
    Minä sain joitakin viikkoja sitten itselleni esiäidin ensimmäisen keittokirjan 1920-ja 30-luvun vaihteesta. Leivoin äitienpäiväksi suklaakakun kirjan ohjeen mukaan. Maistui äidille mainiosti!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on isoäitini vanha, ruskettunut keittokirja :) Ohjeita en ole testannut, kun kirja tuntuu niin hauraalta, että sitä ei paljon uskalla plarata.

      Höh, mä toivon, ettei kovin moni oikea leipuri eksy blogiin kauhistumaan kakkuani ;) Mutta aion jatkaa tätä harrastusta heti kun ehdin.

      Suklaakakkua, ihanaa! Viimeksi sain juhlissa aprikoosi-suklaa-täytekakkua ja sekin oli herkullista.

      Poista
  2. Anonyymi13.5.13

    Kaunis kakku ja varmasti maukas. Vesi kielellä kuvaa ihasteltiin. Palvelijatar on täystumpelo keittiössä, varsinkin leipomisten suhteen. On kaikkien etu, että Se ostaa kakut valmiina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos asuisimme lähempänä, toisin teille oman kakun. Sitten huijaisimme Palvelijattaren kanssa Párekia, että Palvelijatar on sen itse leiponut :)

      Poista
  3. Onpa söötti kakkua. Minun kakkuni oli paaaljon vaatimattomampi, siis ainakin ulkonäöllisesti:) Maku sai aika paljon kehuja. Vieläkin on vadelmajuustokakusta palanen jäljellä jääkaapissa. Koirakaksikolle rapsuja ja hyvää alkanutta viikkoa. Terveisii M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli minun tekeleistäni siinä mielessä harvinaisuus, että sekä ulkonäkö että maku miellyttivät :) Mutta juustokakkua on vaikea päihittää, joten enpä lähtisi sun kanssa kilpailemaan paremmuudesta. Mielelläni ottaisin sen viimeisen palan jääkaapista ;)
      Ossille nenäpusu, jos ei ole jo nukkumassa, ja vaikka olisikin :)

      Poista
  4. Voih, kunpa osaisin tehdä kakkuja. Leivon kyllä pullaa, mutta kakunteko on hakusessa. Äitini oli hyvä kaikessa, mikä viittasi jotenkin keittiöön. Kakkujen päällä oli aina paahtokuorrutusta ja Fazerin suklaanappeja. Aah. Pitäiskö joskus edes yrittää tehdä, ties vaikka onnistuis...
    Tuo sinun kakkusi on niin nätti, että sen on pakko olla hyväkin, jos sitä nyt raaskii edes syödä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritä ihmeessä, kakku ei voi epäonnistua, jos pullaakin saat toimeksi :)
      Kakku on syöty ja siitä on enää kaunis muisto ;)

      Poista
  5. Vau, mikä ihanuus! Mä jättäydyin tänä vuonna ihan vapaaehtoisesti (ei pelkästään flunssan takia) ilman kakkua. Mulla kun on taipumusta syödä sitä ihan liikaa, ja kaikki näkyy muutenkin muhkealla 'uumalla'. Mut mä uskon sua, et' kakku oli varmasti yhtä hyvää kuin miltä näyttikin, ja jos olisin tuohon käsiksi päässyt, olisin varmaan syönyt sen jo ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhuen, mullekin kelpais toinen samanlainen kakku, vaikka yritän jarrutella myös syömistä. Haaaaaaukotus, mutta nyt pitkä päivä vaatii veronsa, lähden katselemaan unikuvia kakuista :) Ja mäyriksistä, jotka alkaa E-kirjaimella ;)

      Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)