sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kylpypäivä :)

Kuvaa kylvystä ei ole, mutta todistettavasti Arttu on nyt kastunut kokonaan ihan suihkun avulla. Mutta uskon että tämä nakki jää uimataidottomaksi... niin selvä mielipide sillä on märkää kohtaan!

Suihkukaan ei ollut mieluista touhua aluksi, tassujen pesusta oppineena se hoksasi miksi mennään kylpyhuoneeseen ja laitetaan ovi kiinni. Mutta kun ensimmäinen kourallinen lämmintä vettä lurahti selkään, Archie päätti antautua.

Luomushampoolla hierottiin turkki pehmeäksi ja huuhdottiin suihkulla, etutassut läpimärän emännän polvella. Paikoilleen jähmettynyttä nakkia oli helppo pestä. Vasta, kun käänsin nenän kohti ovea, että saatiin toinen kylki hoidettua, yritettiin singahtaa karkuun. Mutta pesijättären nilkkojen väliin vangittu pienen koiran pää esti hartioitakaan pääsemästä liikkeelle, ja pienen harmistuneen tuhahtelun myötä tuli koira pestyä molemmin puolin.

Pyyhkeeseen kiedotun paketin kannoin lempipaikalle säkkituoliin, hieroin kuivaksi ja höpöteltiin hassuja :) Valtaisan riekkumiskohtauksen jälkeen Arttu kaivautui takaisin säkkituoliin puhtaan peiton sisälle kieppiin kuivumaan, ja nukkui pari tuntia. Kun kokeilin ohi mennessäni peiton sisältä, totesin, että suomalainen koira tämä on; ensin kylpy, sitten sauna !!!

Lopuksi kuva Artusta, joka nostaa sen itsetuntoa tämänkin kokemuksen jälkeen... Näin hienosti nakki otti jäljestämisasennon. Ei tietoakaan, mikä eläin oli nurmella kulkenut.

9 kommenttia:

 1. Mallikkaasti sujui ensimmäinen kylpy ja voin kuvitella että Arttu hyrisi loppupeleissä tyytyväisenä säkkituolissaan :)) Itsellä pitäisi olla märkäpuku ja uimalasit näitä pesuhetkiä varten. Minä kun pesen yleensä kaikki 3 kissaa peräjälkeen :DDD. Vuosia sitten, kun tulin yhtenä päivänä töistä kotiin, oli poikani vienyt kissat suihkukaappiin vesivärien kera..Voi niitä värikkäitä tassunjälkiä ;)) Silloin piti pestä ensin kissat, sitten poika, seuraavaksi itsensä ja lopuksi suihkukaappi ;))) Maalaukset ovat edelleen tallella :)))

  VastaaPoista
 2. Sirpa26.5.09

  Voi kun kerrot kivasti kylpytoimista;) Niin on meilläkin käynyt, että pesijä on koiraa märempi kun on käyty pesulla;D
  Meillä Tiitu saunoo nykyään, se pitää nostaa ylälauteelle, jossa sitten istuu ja sitten kun tulee liian kuuma, rojahtaa pitkin pituuttaan lauteelle poikittain!

  VastaaPoista
 3. Hauskoja kylpytapoja tuntuu olevan muillakin :) Kissojen kylvetys ei minulta onnistuisi, siinä on liikaa kynsiä pelissä... Mutta vesivärejä on kyllä tullut laitettua Artunkin tassuun, kun yritimme käpäläleimaa paperille, mutta homma karkasi käsistä ;)
  Saunomista ei olla kokeiltu, mutta tänään kuumassa autossa nähtiin peräti toisen kerran, että Arttu osaa läähättää ;) Näytti ihan oikealta koiralta :D

  VastaaPoista
 4. Ihana kylpyhetki teillä:) Jos sinä peset nakkia, mitäköhän täällä pestään? Terveiset putipuhtaalle Archielle!

  VastaaPoista
 5. Elina, vaikea arvata, kun en löytänyt blogiasi :9

  VastaaPoista
 6. Voi täällä paljon kivoja juttuja =)) Vai on nakkiherra nostanut koipea ja kylpenytkin...Täällä ihmettelen =)) Meillä uidaan jo vapaaehtoisesti kaikki ojanpohjat ja Amanda sisko on pyydstänyt jo ekan myyrän=O

  VastaaPoista
 7. Nyt taisit löytää blogimme:)
  www.lego100.vuodatus.net
  Meillä tosiaan tuo pesu-urakka on koko jengillä edessä, kun on näyttelyt ensi viikonloppuna. Huh huh vaan jo etukäteen!

  VastaaPoista
 8. Artulle kutkutuksia leuan alle****
  Hieno mies käy sillon töllöin suihkussa. Tytötkin tykkää hyväntuoksuisista pojista.

  Tuohon virtuaalikisuun tulee oikein himo leikittää sitä.

  VastaaPoista
 9. Hih! Kivaa, meidän koira muuten rakastaa saunomista, vaikkei vesi kuulukaan suosikkeihin!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)