perjantai 8. toukokuuta 2009

Onnittelukortti

Keltaisen ja sinisen harmoniaa pastelliväreinä. Vaaleansininen käsintehty paperi on Thaimaasta. En ole itse käynyt, mutta ostin thaimaalaiselta tytöltä, joka kaupassaan myi maansa tuotteita sekä omia tekemiään kukkia yms. käsitöitä, hienoja taideteoksia jokainen.


6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja ihan näköistä tuo sininen paperi.
  Oliko minkä hintaista, muistatko?

  VastaaPoista
 2. Paperi oli iso arkki, jotain A2 tai suurempi, ja muistaakseni n. 3 euroa. Ostin myös vaaleanpunaisen, mutta sitä kauppaa ei taida enää olla olemassa. Salosta voi löytyä toinen, en ole varma.

  VastaaPoista
 3. Oh! Kylläpäs osaa olla kaunis kortti! Ihanasti olet toteuttanut tuon :)

  VastaaPoista
 4. Ihanasti sointuvat värit toisiinsa!! sinulla se on väripaletti hallinnassa, samoin sommittelun taito.Minulla on se ongelma että esim. matkalaukkua tehdessä en huomannut niitä kohtia jotka olisin halunnut sommitella toisella tavalla. Vasta valokuva paljasti puutteen...simpura, liian myöhään:))) Onko sitä niin kiire vai pelkästään sokea?:)))))

  VastaaPoista
 5. Hei vielä!

  Pakko tunnustaa etten koskaan lähde blogistasi leikkimättä vähän tuon virtuaalikissasi kanssa, se on niin arvaamaton ja hauska:DDDDDD Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 6. Huoks... viikonloppu on ihana mutta sateinen. Tänään ei ole siis mitään asiaa ulos, Artun saa kantaa pihalle, jossa se uikuttaa pissaamatta, kunnes saa luvan rynnistää sisälle ;/
  Vauvojen amme on ehkä ostettava, että saadaan aloittaa kastumisharjoitukset. Luulin ostaneeni urhean koiran, mutta meillä taitaa ollakin joku kisu herkkine nahkoineen...

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)