sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Jarruja kaivataan!

Eilen ostin uusimman Koirat-lehden, jonka sivuilla se oli. Siis JOS olis tarkoitus hankkia Artulle kaveri, niin siinä se oli, sinapinvärisenä (väri näyttää paljon paremmalta kuin kuullostaa!), matalana, lyhytjalkaisena ja niin ihanan pehmeäkarvaisena. Dandiedinmontinterrieri!

Mutta ei, ei uutta pentuaikaa ja moppausta ja kaiken opettelua alusta... Itse olisin paljon viisaampi nyt, mutta aikaa ja kärsivällisyyttä ei voi silti ostaa. Ja jos mäyräkoira on luonteeltaan haasteellinen, tuo DDT ei olisi yhtään helpompi, kuvauksen perusteella. Mutta ihana se on, ja kiehtoo tuo mäyräkoiramainen ruumiinrakenne ja koko:) Yksilöiden väliset erot sitten kuvausten mukaan ovat täydellisestä sohvaperunasta himolenkkeilijään! Huh... mäykystä ei tule koskaan täys soffapottua, mutta jos tuo toinen yksilö olisi vielä innokkaampi liikkumaan, ehkä sitten vain Artun seura(llisuus) vois hiukan purkaa ylienergioita kummaltakin. Tai sitten jäisin kokopäväiseksi lenkkiseuraksi kahdelle energiapatukalle... ;D)))

Nyt stop. Odottelen seuraavaa Koirat-lehteä, joka ilmestyy ensi viikolla. Siinä on juttua sinkusta koiranomistajana :) Siitä yhdistelmästähän tämä koirakaverin hankkimisajatus lähtikin. Siitähän se oli, eihän siihen nyt Dandien kuvat tehneet mitään vaikutusta, eihän?

1 kommentti:

  1. Luen mielelläni muista roduista ja koiramaailmasta, joten tilasin kyseisen lehden. Ajatuksena moni hauva kävisi, mutta käytännössä (esim. juuri tuo koetinkivi nimeltään sisäsiisteys) yksi nakki saa riittää. Jos joskus on tarpeeksi aikaa niin sitten sille samanlainen kaveri.

    VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)