lauantai 9. lokakuuta 2010

Viikonlopun pilakuva

6 kommenttia:

 1. Heh hauska viikonlopun piristys! :)

  VastaaPoista
 2. Arttukin ravistelee päätään.. Eihän vain ole lievä korvatulehdus?? Meidän tuolla tulehdusherkällä Ossilla on vuorotellen tassut ja vuorotellen korvat tulehtuneet. Nyt on ollut vähän parempi aika kun on syöty allergia"muroja". Tosin yksi antibioottikuuri on juuri lopuillaan että voihan se johtua siitäkin...Terveisin Marja-Leena ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Noissa kuvissa on korkeintaan hiekkaa korvassa :) Olis pitänyt laittaa kuvat isompina, noista ei näe selvästi, kuinka hassusti kaikki naaman "lihakset", ja huulet ja luometkin lerpattaa ;D)))))))
  On korvissakin ollut mönjää, mutta nyt kotiruualla paljon vähemmän. Korvalehtiin iskee myös ihottuma heti, jos lipsutaan ruokavaliosta.
  Pentuna Artullakin oli joku antibioottikuuri, mutta en ole niitä enää halunnut ottaa. On ollut pienempi vaiva tehdä itse koiran ruuat kuin syöttää lääkkeitä, joita ei saa edes kurkusta alas. Saa nyt nähdä auttaako esim. kuukauden kuluessa puhdas ruoka, vai pitääkö sitten mennä lääkäriin kuitenkin. Tilanne on kovasti rauhoittunut muutamassa päivässä jo.

  VastaaPoista
 4. Heh, kylläpä on ilmeitä :D Näyttää siltä että yhessä kuvassa on nenäkin ihan poskella :D Hauskaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja suloista! Ei voi kuin todeta, että nyt on mäykky onnellinen!

  VastaaPoista
 6. Korvien läpytyksestä tulee aina lystikäs ääni. Meillä tietää aina läpytykestä, että Olli on herännyt. Aivan kuin poika laittaisi korvat järjestykseen.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)