maanantai 28. toukokuuta 2012

Ulkoilmaelämää


Terassilla päivystää itikoita saalistava Koira :)
Harrastusta häiritsee vieressä räpsyvä kamera, josta kertoo hännän mutkainen asento!


Ruukussa kukkii jo kärhö (Clematis Nelly Moser) melkein kämmenenkokoisin kukkasin, joita on 7 kpl yhtä aikaa. Kasvi on vasta n. 30 cm korkea, joten täydessä kolmen metrin pituudessaan se tulee olemaan upea!


Kasvikaapissa on tällaisia tulokkaita. 
Heh, juuret pinnassa, mutta kova hinku on kasvaa... kohta pääsevät kukkapenkkiin juuret syvälle maahan.


Parvekekurkkua ja oppineitten kukkaa...


...ja ruukun reunalla pussailevia sammakoita :)

8 kommenttia:

 1. Hännän mutkasta - ja kuvaajasta huolimatta - niin uljas itikkapäivystäjä ;)
  Voi kuinka kaunis tuo kärhö onkaan, ja seitsemän kämmenenkokoista kukkaa, wau! On siinä kuvaajalla ihailemista. Onneks me muutkin päästään vähän nauttimaan tästä ilosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan kärhön iloa himmentää pihasta ruukkuun hipsineet muurahaiset... Ei aavistustakaan, mitä tuhoa tekevät kesän aikana. Jos istutan kärhön maahan, murkut menee mukana! Voi apua...

   Poista
 2. Arttu on komee päivystäjä ja vitsit toi sun kärhös on HIAANO!! Kärhöt ovat minun lemppareitani hienoissa puutarhoissa. Apellakin kasvaa upea sellainen tummanlila käthö. Minulla ei kasva:( Terkkuja M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He-hee, "hienoissa puutarhoissa" :)) Näethän noista koiranpissin kulottamista nurmikon kohdista, että kyse ei ole linnanpuutarhasta vaan ihan harrastelijan viherintoilusta ;)
   Huokaus, mahtaako toi kärhö olla liian pramee mun tiluksilleni... mut ei hätää, pian se kupsahtaa murkkuihin, kuivuuteen tai talveen ;/

   Poista
 3. No jos oli Basse uudessa kesälookissa komistus, niin on se vaan sydänkirsuinen Arttukin niin komea poika! :) Tuo kärhö on kyllä tosi kaunis, eipä haittaisi jos meidänkin takapihalla moisia kasvaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sä olit heti monikossa kärhöilemässä :) Pistäpä tukipuut pystyyn ja katsotaan, kummalla on elokuussa suurempi kärhömetsä ;)) Ei vaan, se olis ehkä epäreilua, koska mulla ei ole hajuakaan, viihtyykö kasvi teidän vyöhykkeellä.

   Poista
 4. Ihan parasta, että ootte taas linjoilla, JEI! ÜÜÜ

  Bassen kesäfrisyyri on hieno! Ja Arttu päivystää ötököitä oikein elementissään. <3<3

  Wau, sä olet siis myös kukkasormi (a.k.a. viherpeukalo ;D))? Mä EN ole, mutta haluaisin olla, ainakin edes ihan vähän. Meillä kuolee KAIKKI muut kasviparat paitsi voikukat, ne viihtyy erittäin hyvin ja kukkii komiasti.. :D:D

  Terkkuja teille kaikille ja poitsuille sata suukkoa! <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei peukku viherrä, ei :) Mut tulet tässä blogivuosien aikana huomaamaan, että innostun silti aina uudestaan samoista asioista, vaikka lopputulos ei olekaan esittelykelpoista. Voin kuvata sitten sen yhden kuivettuneen kurkun, joka mahdollisesti kasvaa noista taimista ;)))

   Poitsut kiittää kohteliaasti, ja lähettää PeppiRillalle ziljoona pusua takas ;) Yritin kyllä sanoa, että Annamari niitä oottaa, mut täällä on niin kova meno ja meininki, että asiani hukkuu painin tuoksinaan :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)