sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kaulakoru 5.

Askartelija hamstraa aina ja kaikkea. Toinen kerää vessapaperirullia, toinen ostaa kaikkea kaunista, varsinkin jos se on tarjouksessa :)
Niistä "kaiken varalta" ostetuista kauniista syntyivät 4 ensimmäistä kaulakorua. Tähän vaaleanpunaiseen ihastukseen on helmet ostettu varta vasten.

Kukkahelmiä, 3 eri kokoa, vaaleanpunaisia pitkulaisia ja pieniä, sisältävärjättyjä siemenhelmiä. Nam ;)8 kommenttia:

 1. Wau! Mistä olet löytänyt noi ihanat kukkahelmet? Nim. Pakko saada samanlaisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salossa on Annankadulla helmikauppa (jonka nimeä en muista) ja kukat on mielestäni sieltä. Heillä ei ole nettisivuja, mutta olen kyllä nähnyt jossakin nettikaupassa samoja. Kurkkaa vaikka HelmiHatun (Klaukkalassa) sivuilta, tai laita heille meiliä, sieltä toimitetaan joskus niitäkin, mitä ei nettikaupassa näy. Harmitus, kun en muista varmaksi.

   Poista
 2. Voi miten kaunis koru on syntynyt taas taitavissa käsissäsi!
  Meillä on ollut vähän ikävä sunnuntai:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin teidän kamalan kokemuksenne! Tiitu-parka :( Tuollaisille toisia pureville hurtille pitäis laittaa ikuinen fleksikielto, sillä siinä tilanteessa se on vaarallinen kapine, kun koiraa ei pysty pitämään sivulla. Paranemista Tiitulle, ja sulle säikähdyksestä toipumista.

   Kiitos, helmet on vaan niin ihania :)

   Poista
 3. Kivat helmet olet saanut aikaiseksi:) M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset ilmestyi hyppysistä, kun ihan vaan ihastelin kauniita helmiostoksia ;)

   Poista
 4. Voih, mä oon taas ihan myytyä, toi vaaleanpunainen (ja pinkki) vaan on mun värit. Ja noi kukat tosiaan niin ihanat tuolla välissä. Kaunis koru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin kaupasta syksyksi/talveksi puseron, jossa on vaaleanpunaista ja harmaata. Ajattelin heti, että tämä koru sopii sen kanssa :) Voi apua, nyt tulee vimma tehdä joka asun kanssa eri koru...

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)