perjantai 17. syyskuuta 2010

Perjantai-iltaa...

Seuraava megapostaus pitäisi sisältää jo ainakin asiaa koiran ruuasta ja syysvaatetuksesta. Laitan tämän vähän kuin itselleni pakotteeksi; kun on tullut luvattua jo aihekin, kamera on otettava esille sillä sekunnilla, kun aurinko pilkistää, että saadaan vähän parempia kuvia kuin nämä tämän kertaiset.

Tehdään asia nurin kurin, kysyn jo tässä postauksessa:
1. mitä muonaa annatte koirallenne
2. joko syys- ja sadehaalarit on otettu käyttöön?

Tällainen kaunotar kukki tällä viikolla puutarhassani.


Tälle ipanalle muka pitää opettaa asioita. Kuulemma nirsoilee kotona ruokansa kanssa, mut ei ainakaan mulle jättäny muruakaan!!


Tyhjä on, ja ruokailija särpii vielä vettä päälle... no, hyvä kun maistui, mut maistuis mullekin.


Jälkkäriks taas syöjänsä kokoiset luut.


Hei ipana, älä kuule ala taas...


No ei sitte, mulle riittää ton sapuskan jälkeen tämä luu.


Keikistely on kivaa :)

9 kommenttia:

  1. 1. Meillä on tällä hetkellä tarjolla RC:n mäyräkoira junior -nappulaa. Lisukkeena saa kotiruokaa ja toisinaan pedigree junior tai hauhaun märkäruokaa.

    2. Meillä on vasta harkinnassa jonkinsortin takin osto tai teko :) Tehdään vielä vertailua erilaisten tuotteiden kesken ja odotellaan, että Pipsa kasvaisi aikuismittoihinsa.

    Onko teillä minkälaisia vaatteita Artulle? Jostakin sadeasusta mainitsitkin viime postauksessa..?

    Ihania kuvia taas jälleen kaveruksista! Arttu on oikein herrasmies mahtavan luunsa kanssa :D Ja Saimi on tavattoman suloinen!!

    VastaaPoista
  2. Artun vaatevarasto tulee toivottavasti seuraavaan postaukseen, meiltä löytyy viime talvelta talvimantteli, 2 x fleece ja nyt uusi sadeasu ja erittäin innovatiiviset valjaat, jotka arvioimme sitten kuvan kera :)
    Uutta sadeasua ei olla vielä kehdattu ottaa lenkille, vaikka Arttu on joutunut suihkuun monena päivänä. Kunhan ilmat viilenee, sitten vasta :)
    Yritin myös ommella college-kankaasta jotakin Artulle. Aika näyttää voiko sitä esitellä täällä. Mäyräkoiran kaavoja on tosi hankala löytää, tuokin malli oli eri rodulle, pidennystä tarvitaan malliin.
    Kun matalan koiran kanssa lenkkeilee kurakelillä, on hyvä jos voi heittää aina likaantuneen pyykkiin, ja vaihtopuku on kuivana. Herkkäihoinen Arttu tarvitsee pahimmilla keleillä suojaa, ettei ihan mene kainalot rikki kuran ja nuolemisen yhteissummana.
    Arttu on joskus hiukan liiankin herrasmies, aina ei tahdo köydenveto onnistua, kun koira työntää köyttä toista kohti :D))

    VastaaPoista
  3. Meidän koirat syövät paljolti lihaa ja muuta raakana. Naudanmahaa, jauhelihaa, lihaseosta. Sekaan laitan nappulaa joka on tällä hetkellä Hauhau Championia.

    Lisukkeeksi sitten milloin mitäkin - raejuustoa, viiliä, porkkanaraastetta, kananmunakuorijauhetta, rypsiöljyä, pellavansiemenöljyä jne. :)

    Mulla oli joitain vuosia sitten kova työ etsiä sellainen nappula joka sopisi koirillemme, kun kaikista tuntui tulevan jotain oiretta. Sitten kun aloin enemmän syötämään raakaa lihaa, niin kaikkien vatsatkin alkoi toimimaan paremmin.

    Kuitenkin Hauhau on hyvää nappulaa kaikille ja toinen on Nutra Nuggets. Tahvo söi pentuna Frank's Pro Goldia mutta nyt aikuisempana vaihtunut samaan nappulaan kuin mitä muutkin syö :)

    VastaaPoista
  4. Voi kun söpösiä molemmat. Kiva kuvakertomus sinulla ;)

    VastaaPoista
  5. Onkohan välillämme telepatiaa vai mitä?! Olen tämän viikkoa kuvannut Sherffien annoksia, jotta teen niistä postauksen. Ehkä siirrän sitä hiukan ;o) Mutta siis molemmat syövät lisukkeita ja RC:n nappuloita, Jone syö Mini Dermacomforttia ja Jimi sellaisia joita saa vain eläinlääkäriltä.

    Voi miten toi kaksikko on ihana. Arttu tosiaankin nauttii tuossa seurassa. Ja onhan se pienelle hyvä, jotta joku on näyttämässä esimerkkiä.

    Vaatteita ei ole vielä kaivettu esille. Säät ovat olleet lämpimiä ja sadevehkeet ovat vielä kankaina Eurokankaan pussissa. Jospa sitä huomenna pääsis aloittelemaan niiden ompelua.

    VastaaPoista
  6. Ossi syö nykyään hpoallergic pipanoita. Suuntana on vielä ELL että mille ruualle se oikein on allerginen. Siihen asti pelkkää allergiaruokaa. Ossi on niin juntti ettei sille oikein pueta mitään haalaria joten viimekin talvena vaan tehtiin sitten kamalina pakkaspäivinä vähän lyhkäisempiä lenkkejä ja melkein välillä juostiin kahdella jalalla. Kaikki tossut ainakin nypitään pois jaloista. Kokeiltu on. Terveisin Ossi ja M-L

    VastaaPoista
  7. Sheriffit; antaa tulla vaan kuviin kilpailevan mäykkyravintolan annoksia, meillä tuntuu menevän taas tovi ennen kuin edes pääsemme tuumasta toimeen. Seuraavat päivät taas yhtä säpinää omien menojen ja töiden vuoksi, kuvaukset täytyy siirtää loppuviikkoon...

    Kiva kuulla teidän muiden ruokatapoja, meillä osaksi samoja, osaksi jotain uutta... ;)

    VastaaPoista
  8. Olli syö Trovetin peura-peruna-nappulaa. Kokeiltu hyvällä ruokahalulla ilman maha- tai ihovaivoja Trovetin ankka-perunaa. Joskus Olli saa vähän naudanlihaa tai riistakäristystä. Allergisella koiralla ei ole kovin paljon vaihtelua ruokalistassa, mutta onneksi pojalla on vielä ruokahalua riittänyt. Ja jos maha on löysällä niin emäntä keittää riisiä. Sekin menee ihan sellaisenaan alas.

    Ei ole sadetakkia, se on vähän turha vaate meillä. Olli nimittäin käy sateella noin sadan metrin päässä isolla asialla ja kääntyy takaisin kotiin. Sadetakki ei asiaa auta, koska tassujen kastuminen on suurin ongelma.
    Talvella pukeudutaan fleeceen, joka on viime kauden muotia. Tosin jouduin kerta toisen jälkeen pienentämään asua - ensin leikattiin takaosa puvusta pois, koska Olli ei oppinut lenkkeilemään housut jalassa. Sitten pienennettiin mahaosaa, koska pissat lirahti aina housuun. Aika köpön näköinen puku on tällä hetkellä...

    Syysostoslistalla on huomioliivi. Viime vuotinen tuli elinkaarensa päähän.

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia taas! Pikaisesti tulin käväisemään, terveiset aurinkoisesta Kreikasta! Meillä ei ole kuulema oikein ruoka maistunut viikkoon! Liekkö ollut ikävä emäntää;) Muuten Tiitu syö pieniä nappuloita joiden merkkiä en muista, cesarin vasikanliha& hienointa kalaa näyttää maistuvan nykyisin parhaiten.
    Tiitu ei tykkää pitää takkeja!!! Olen tehnytkin muutaman aikaisemmin ja ne ei taida mahtua enää, joten joku takin tapainen pitäisi varmaan suunnitella, kun luvassa on ennätys kylmä talvi!

    VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)