keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

60-vuotiskortti 3.


Nyt tulee tauko kortteihin. Pakkaamme aamulla auton ja lähdemme Artun kanssa loppuviikoksi muihin maisemiin. Hyvää loppuviikkoa, toivon mukaan kesäistä joka kolkkaan Suomessa.

6 kommenttia:

 1. Mukavaa pientä lomamatkaa.Toivottavasti teillä edes on kesäistä. Täällä ei nimittäin ole. Mittari näyttää 13 plusastetta. No kerkiäähän tuo taas lämmetäkin kun jäähtyikin.Yhdessä päivässä sellainen reilu 12 astetta jäähtymistä tuntui hurjalta. Ja jostain käsittämättömästä syystä se helle kiersi tämän meidän Porkkalan niemen niin että saimme nauttia siitä ihan vain muutaman päivän.... Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Pääsen askartelukauppaan ja Arttu huomion keskipisteeksi, mitäs muuta lomalta voi toivoa :) Vilpoista on täälläkin, mutta aurinko kurkkii siihen malliin, että voi ruveta lämpenemään. Sade loppui onneksi.
  Kohta menen kylään mansikkakakku (itse väsätty) kainalossa. Arttu piti käyttää ulkona ennen sitä, mutta se vetäytyikin unille, mitä ihmettä ;) Kerää paukkuja viikonloppuun...
  Mukavaa viikonvaihdetta sinne, kunpa lämpöaalto sitten tulisi teille seuraavaksi ;)

  VastaaPoista
 3. Iloista lomamatkaa kumpaisellekin.
  Suru on saapunut Pajupirttiin. Eilen Roosa siirtyi pilviäidin helmoihin. Juoksentelee nyt terveenä äitinsä kanssa onnellisena.
  Ikävä on suunnaton.
  Kaisa ja Kusti-veikka

  VastaaPoista
 4. Kaisa: Surullinen uutinen, olen pahoillani teidän kaikkien kanssa. Rapsutus Kustille ja lämmin halaus sinulle...

  VastaaPoista
 5. Hienoa lomaa ja tulkaa levänneinä takaisin! Liika palvontakin voi väsyttää :)

  VastaaPoista
 6. Myrsky: Puhutko kokemuksesta... Väsynyt ja palvottu meni lenkin ja iltaruuan jälkeen syvälle peittojensa alle, pieni urahdus oli merkkinä hyväksi todetusta asennosta ja nukkumapaikasta. Todennäköisesti peittokasa on tajuton pitkälle aamuun :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)