maanantai 20. elokuuta 2012

Vaaleanpunaista ja metallikukkia

Korun kuvaaminen onkin haasteellista. Tässä jäivät taustalla olevat mustat särmikkäät helmet liian sameiksi, kun tarkensin etualan isoa, vaaleanroosaa lasihelmeä.

Kukkahelmet ovat ihania, samoin löytämäni kukkalukko. Metalliset kukat antavat kivan vastakohdan hempeän vaaleanpunaiselle.


8 kommenttia:

 1. Onpa siävät. Mä tääl täpinöissäni ootan, että mitähän kaunista mun koruistani syntyykään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siävä on kiva adjektiivi :)
   Ja mä ootan, että pääsen jatkamaan korujen tekoa, työt haittaa taas harrastuksia.

   Poista
 2. Mä oon sitä aina sanonut, että korujen kuvaaminen on vaikeaa. "Filmiä" palaa koruja kuvatessa.

  Ihanan hempeä. Hyvin vaan metalli sointuu vaaleanpunaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen ja musta on myös yllättävän kiva väripari.
   Huh, onneks ei ole enää filmiaika, eihän blogiin sais kuvia ollenkaan :)

   Poista
 3. Kyllä on helmet villinneet täällä monet bloggaajat. No kauniitahan ne ovatkin ja varmasti hauska tehdä niitä ja suunnitella. Oikein ovat siäviä, kuten Nettimartta jo totesikin. Terveisii täältä Kirkkonummelta M-L ja Ossi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villiintyminen on kivaa :) Toivottavasti vielä joskus kortitkin villitsee, niitä tarvitaan kumminkin vähän väliä. Nyt kehittelen mielessäni koruista jotain uutta, lahjoja/myytäviä, ja esittelen täällä sitten jos saan ideani toteutettua joskus.

   Poista
 4. Nythän voisitkin yhdistää kaksi kärpästä yhdellä kameran napinpainalluksella: pistä pojat toimimaan korumalleina ;) Maskuliinimäyräkoirat voisivat hetken katsoa pitkään ja hitaaaaaasti ;)

  Mutta, taas on niin nätti, niin nätti :) Ellieliä komppaan; hyvin sopii metallin vaaleanpunaisen liitto :) Ja tuohon musta/vaaleanpunaiseen pitää sanoa, että toimii myös vaatteissa tosi hyvin, samoin kuin vaaleansininen ja musta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä yllytä ;) Tuohan on vallan houkuttelevan hullu idea :))

   Musta-vaaleanpunainen on todettu vaatteissa aivan mainioksi, toden totta. Juuri tätä korua kokeilin sellaisen asunkin kanssa ja tunsin itseni jopa lähes edustavaksi :D

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)