tiistai 19. kesäkuuta 2012

Öistä marinaa
Kesäöiden huonounisuuttani ei yhtään paranna olohuoneesta kuuluva protestointi. Lauantaina iltayöstä Arttu vonkui ja ujelsi Bassen pedin vieressä, koska B oli jemmannut puruluun viereensä, halusi nukkua, mutta ei antanut luuta pois. Bassen rähähdys oli melko ärhäkkä, kun Arttu työnsi nenänsä liian lähelle. 

Menin areenalle, otin rohkeasti luun kiukkuisen terrierin pesästä. Eikä se enää ollutkaan kiukkuinen, heilutti minulle häntää kuin mielipuoli :)

---

Sunnuntai-iltana sama toistui toisin päin. Basse kitisi ja marmatti, kokeili kaikkia mahdollisia äänenpainotuksia. Arttu söi rauhassa edellisiltana menettämänsä luun loppuun ja painui pehkuihin. 

Minulle jäi hiukan epäselväksi, toruiko Basse Arttua siitä, että se ei antanut luuta, vai siitä, että se söi luuta sohvalla, joka ei ole luvallista... Naurakaa pois, mutta Basse on niin kielikello, että kaikki on mahdollista.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa veljesrakkautta♥♥, voin vain kuvitella tilanteen.Onneks eivät ottaneet yhteen. Meillä tapeltiin välillä sisarusten kesken ihan pienistäkin asioista. Pahimmasta selvisin neljällä hammasjälkiarvella polvitaipeessa. Ei kerinnyt Roosa-vainaa tsekata ketä puri kun riensin väliin. Tästä tappelusta on jo aikaa mutta arvet on jäljellä.

  Oikein ihanaa juhannusta koko katraalle ja nauttikaa suvesta. Rapsutuksia tappijaloille.
  Kaisa ja Kusti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana seurata, kun koirapoikien ystävyys kehittyy ja muuttuu koko ajan paremmaksi, vaikka ei alkukaan huono olllut :) Basse on laittanut alkuajan hammastelun jälkeen tekarit piiloon, eikä yritä puolustautua turhista. Paitsi kynsien leikkaamisessa...

   Tappikset lähettää terhakat terkut Kaisalle ja Kustille, nauttikaa Pajupirtin suloisesta juhannuksesta myös, hännänheilutukset teille :)

   Poista
 2. Tai sitten on vielä se mahdollisuus, että Basse yritti ruikuttaa luuta itselleen:) Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä näistä, pääasia on että juttua riittää, ihan nukkumaanmenoon asti :)

   Poista
 3. Luut piiloon yöksi kuten meillä. Yksin ei voi nahistella, mutta ollaan herätty siihen, että koiralle maistuu luu, sitten vesi ja sitten onkin asiaa pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus löytyy luita piilopaikoista, ja siihen herää koko porukka :)

   Poista
 4. Jaahas, vai tämmöstä sitä on tiedossa, kun Tuisku tulee ;)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)