sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Candy, tunnisteita ja ostoksia

Muutama sata kilometriä taittui viikonloppuna, ja perillä verkkoyhteys oli niin korvessa, että ei tullut mieleenkään odottaa sivujen latautumista. Mutta mielestäni on oikein hyvä pitää joskus paussia näistä sähköisistä harrastuksista ja ulkoilla ja tehdä kivoja ostoksia :)
Tässä kuvassa ostosten joukossa yksi oma "askartelu":


Tässä linkissä on tarjolla mahdollisuus osallistua hyvän palkinnon odotteluun!

Sain Minnamarikalta haasteen kertoa itsestäni 7 tunnistetta. Matkaväsy taitaa haitata, mutta yritänpä hahmottaa itseni:

1: Rakastan luontoa, metsäpolkuja ja kallioita, merenrantoja ja tuulentuivertamia saariston katajia, reheviä kukkaniittyjä ja Lapin karuja, pysähtyneitä maisemia.

2: En pidä karaokebileistä, terasseista, esiintymisestä enkä hevistä.

3: Teen mielelläni ruokaa alkupaloista jälkiruokaan, katan kauniisti ja mietin kattauksen ja annosten väritkin yhteensopiviksi, jos on hyvää aikaa valmistautua vieraiden tuloon. Yhtä hyvin voin hakea kaupasta pakastepizzan, ja paistaa sen syötäväksi maidon kanssa, jos vierailija on tarpeeksi tuttu :)

4: En tee koskaan lasagnea, veripalttua, siskonmakkarakeittoa enkä borskeittoa.

5: "Suostun" mielelläni lähtemään Islantiin, Norjaan tai Keski-Eurooppaan, pieniin kalastajakyliin tai kaupunkilomalle. En suostu aurinkorantalomalle - paitsi oikein hyvässä seurassa ja paljon muutakin ohjelmaa tiedossa!

6: Olen kai kovin tavallinen ihminen. Keskiruskea polkkatukka. Farkut ja mukavat kengät

7: Asun kaksiossa, tuhlaan rahani askarteluun, kirjoihin ja yrityksiin tehdä kodistani näköiseni ja mieluisan värinen.

Haastan Haanun ja Tohtori Myllerryksen tähän samaan tunnistusjuttuun, kertokaa jotain tunnisteita itsestänne ja lähettäkää haaste edelleen (5) ihmiselle (tai mäykylle) :)

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Mietin tässä että löydän itsestäni myös samankaltaisuuksia kuin mitä itsestäsi kirjoitit:) Mahtaako olla niin että sitä hakeutuu alitajuisesti samankaltaisten ystävien seuraan? Esimerkiksi jos minulla on rahaa sen verran että saan mielenkiintoisen leimasinsetin ostettua tai vaihtoehtoisesti sillä summalla pitäisi ostaa ruokaa, niin arvaapas kumpi voittaa;)) Heti mielessä raksutaa:"No, voimmehan syödä tänään sen hernekeittopurkin joka on lojunut kaapissa jo tovin"...Sellainen humppaveikko minä olen :)))

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle,vastailin näihin jo aikaisemmin! Hyvin paljon samaa sinusta löytyy kuin minustakin,tavallisia siis ollaan--

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen ajatus, että mikä ihmisiä vetää toistensa seuraan. Totta kai samanlaiset harrastukset ensin, mutta silti toisten kanssa on ihan erityinen "taajuus", jota pitkin on helppo ajatella yksiin ja puhua samaa kieltä.
  Sekin on ihan totta, että hernekeitolla voi kuitata jonkun ihanan ostoksen ikään kuin "maksetuksi". Ja kun kotiini tuli tuo karvainen pikkukaveri, unohdin melkein syödä pariksi viikoksi... Samalla väheni kyllä kaupoissa juoksentelu, kun nakin hoito on aluksi ihan täyttä päivää :) Eli tuplasäästöä elämiseen:O)))

  VastaaPoista
 4. =) Laitoin nakkiperheen kuvia tänään blogiini voitte käydä kurkkaamassa Artun kanssa lapsuuden perhettä, liekö enää muistaakaan meitä kun on siellä sinun kanssasi niin iloisen ja onnellisen oloinen=) Tuhat pusua pojulle=))

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)