torstai 30. huhtikuuta 2009

Hyvää Vappua !

Kaikella tällä riehakkuudella sitä vietämme :)

11 kommenttia:

 1. Voi että hän on suloinen

  VastaaPoista
 2. Sirpa30.4.09

  Aurinkoista Vappua toivottelee Tiitu-mäykky emäntineen;)
  Ihanan värinen tuo Arttu-poika, onkos hän kenties sileäkarvainen?

  VastaaPoista
 3. Iloista Vappua myös Tiitulle ja emännälle! Arttu on sileäkarvainen, "suklaanruskea" kaveri, 3kk. Onkos Tiitulla omaa blogia, josta voidaan käydä kurkkimassa?
  Askartelut on jääneet toiselle sijalle muutaman viikon ajan... Niiden aika tulee taas, nyt on ainutlaatuinen vauva-hauva-aika.

  VastaaPoista
 4. Sirpa1.5.09

  Hei,
  ei ole Tiitulla eikä emännällä blogia;) kun ei osata tehä...
  Aurinkoista loppuviikkoa ja toukokuun alkua! Ja hauva-vauvalle mukavia tutkimusmatkoja keväiseen luontoon;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt kelpaa kun on noin hienot valjaatkin uusi peti on myös ihana=)) Toivottavasti ei ole tullut poika isäänsä meillä menee hampaitten väliin silpuksi kaikki ihanuudet=)

  VastaaPoista
 6. Hmmm... silputushampaat löytyy, mutta olen yrittäny tunkea suuhun muuta purtavaa "vaihtariksi", kun alkaa armoton petin järsiminen. Uusi patja saa välillä muuten kyytiä pitkin kämppää, kuten kaikki ne tavarat, joita on aluks "pelätty" ja muristu... kuten toi kuvan pahvilootakin!

  VastaaPoista
 7. Arttu näyttää nauttivan täpöillä uudesta pedistä ja "aktivointilelustaan".Tuollaiset laatikot jotka voi "tuhota" ovat kai parasta energianpurkua. Arttu on kyllä syötävän söpö. Onkos hän myös puheliasta sorttia?

  VastaaPoista
 8. Uudet "pelottavat" pedit ja laatikot muristaan ja haukutaan ensin, mutta en tiedä miten kova sanailija tuosta sitten lopulta kehittyy. Naapurin koira saa aidan läpi kuulla kunniansa. Lelut jotka piiloutuu liian matalan lipaston alle, haukutaan esille jne.
  Tuon laatikon kanssa tosiaan kuluu energiaa niin että rytisee :)

  VastaaPoista
 9. Hihii pikku silppuri on siis myös verbalisesti sanavalmis=D Meillä on nyt tytöt keksineet uuden järsimisen...johdot...valelin tabascolla kaikki ja se muuten tepsi, kannatta testata=)jos meinaa arttu on johdoista innostunut.

  VastaaPoista
 10. Olen irrottanu kotona kaikki johdot, tietokoneessa on sen aikaa kun olen koneella. Mutta hampaiden vaihdon aikaan on otettava tuliliemet avuksi, jos ei muu tepsi, kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
 11. Mukava kollaasi! :) Minä täällä blogissasi heti kierrän koira-aiheet.. :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)