sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Kevätjuhliin

Toukokuussa on syntymäpäiviä tuttavillani enemmän kuin missään muussa kuussa. Lisäksi äitienpäivä, valmistumisjuhlat ym, joten kortteja tarvitaan. Tässä kortissa on 3 erikokoista "sivua", jotka kaikki näkyvät hiukan kortin ollessa kiinnikin. Ajatuksena on lisätä tekstit joko vellumille tulostettuna tai tekstattuna sitten, kun kortin oikea saaja ja juhla on selvillä. Kukkien keskustoihin tulee varmaan vielä "timantit" ja lopuksi kortin ympärille nauha.

Eka aukeama, johon voi tulostaa kuultopaperille vaikka runon, kulmistaan eyeleteillä kiinni.
Viimeiselle aukeamalle mahtuu tekstaamaan, tulostamaan tai vaikka joku ihana kuva/valokuva. Kaikki riippuu siis kortin saajasta, mahdollisuuksia on paljon.

2 kommenttia:

  1. Hieno idea nuo kolme erikokoista sivua ja tyylikkäästi aseteltu...katselin niitä monta kertaa:))Very chic! Hei mitä on vellumi ja eyletit? Jotain kortintekijöiden koodikieltä ;) valaise vähän...Terveiset Arttu my darlingille :D Meillä mies tasoitti saneerauslaastilla vessan lattiaa (ladotaan kaakelit seuraavaksi) ja sanoi ettei kissat varmaan mene siihen kävelemään...Kävin äsken kurkkaamassa. Lattiaan on jo painautunut 7 kissantassun jälkeä.Meillä on nyt walk of fame :DDDDD ja eiku pyyhkimään polkuanturoita sementistä ;)

    VastaaPoista
  2. Mihin sähköpostiin voin laittaa sulle osoitetietoja arvontapalkinnon lähettämistä varten?En löytänyt mistään sähkisosoitettasi.
    Pajupirtin Kaisa

    VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)