keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Murattikortti


Taas yksi vanhempi kortti, johon lisätään onnittelu sen mukaan, kenelle kortti annetaan. Servetillä ja liimaharsolla toteutettu, koholla olevat lehdet samoin, liimattu vahvemmalle kartongille, kohotettu silikonilla/tarratyynyillä ja maalattu ModPodge-kimalleliimalla päälle.
Valmistujaiskortiksi sopisi, miksei myös syntymäpäiväksi, vuosikymmenet 3D-kirjaimilla, ripaus kultaa yms.
Aiheen mukaisia kortteja pitäisi kai tehdä enemmän. Mutta tällaiset tekstillä täydennettävät ovat itselleni olleet käyttökelpoisia, aina on varastossa jotain, jonka voi pienellä höysteellä muuttaa juhlaan sopivaksi, onnittelua unohtamatta.

5 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen :D

  minäkin tykkään sellaisia, joihin voi sitten kortin pois annon myötä kirjotella asiaan sopivat viestit.

  VastaaPoista
 2. Jep. Joskus hävettää laittaa tänne näitä "puolikaljuja" teoksia, kun näkee itsekin, että jotain tästä vielä puuttuu... Mutta "se jokin" löytyy askartelutarvikkeiden seasta sitte fiiliksen mukaan, kun on oikea hetki ja paikka kortille.

  VastaaPoista
 3. Näimpä ja taas joskus se puolivalmiin tuntuinen onkin sitten loppujen lopuksi just sopiva.

  VastaaPoista
 4. Se o ihan totta joskus jokin työ jää keskeneräiseksi - syystä taikka toisesta - kun asia on ajankohtainen ovat ideat työn loppuun viemiseen parempia kuin alkuperäinen suunnitelma oli

  VastaaPoista
 5. Hei! Piti oikein klikata suuremmaksi ja tarkastella lähemmin...Uskomattoman hyvä oivallus!! Kortin pohja ja muratinoksan kolmiuloitteisuus sopivat täydellisesti toisiinsa. Olen sen ennenkin jo kertonut muta tästä taas näkee kuinka taitava sommittelija olet ! Tuon laittaisin kehyksiin!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)