tiistai 8. joulukuuta 2009

Öinen ohjelmanjärjestäjä

Arttu sai sunnuntai-illan ajankuluksi pitkästä aikaa oikean luun. Reilun tunnin nakertelun jälkeen päättelin, että kiintiö on täynnä, ja luutakin herkullisemmalla (kuivattu naudan mahatikku - arvatkaa mikä H A J U niissä on, hyhhhhhhhhhhh) huijattuna pois luun luota poika ei huomannu, että luu meni takaisin jääkaappiin seuraavaa järsimistä odottelemaan.

Mutta seuraava vuorokausi... kuivaa, valkeaa luukakkaa päkisteltiin yhteensä yli 10 kertaa, ja osa tuli matolle, kun olin töissä tai nukuin.
Nyt on toinen yö aluillaan. Luukoira on ollut nukkumassa jo pari tuntia, mutta ravaa välillä makuuhuoneen ja eteisen oven välillä, kolauttaa ovea ja saa minut nousemaan kakan pelossa/toivossa. Kun uninen emäntä on saanut pujotettua ulkovaatetta ylleen, koira on kuvan mukaisissa asemissa: "Ulos vai? Mää vai? Ny vai? Oleksää emäntä seonnu, olkkarin matto on vallan mainio paikka..."

Siitä huolimatta on käyty ulkona jo kaksi kertaa, turhaan. Luut nipistelee vatsaa silti selvästi.

Onko mäykkyperheissä kokemusta, pitääkö luita alkaa antaa useammin mutta vähemmän, että tottuu ??? Vai eikö kaikkien vatsa kestä koskaan!?

3 kommenttia:

 1. Voi Arttu poikaa, herkuttelulla on aina seurauksensa...Mutta kuvasta päätellen tuskat eivät ole onneksi pahemmasta päästä :)
  edellisen postauksen kortti on ihastuttava!!

  Mukavaa joulun odotusta teille!

  VastaaPoista
 2. No huh huh! Kyllä on pojalla ollut kova kakka.Ne oikeet luut on vähä sellasia et ne tekee olon aika inhaksi.Onhan ketunkin kakat ihan valkosia kun niitä metsässä aina sillon tällön näkee.Taitavat oikeat luut tehdä vain
  vattan kipeeksi meillä nykyajan nuorisolla.
  Me ei olla siskon kanssa oikeita syöty kun tuo plörö tuppaa tulemaan aina kun jotain vähäkin outoa ruokaa syö.Sitäpaitsi niistä luista voi tulla sellasia teräviä paloja jotka voivat repiä suolistoakin. Sietää olla varovaisia.Aatellaa nyt entisajan koiruuksia, eihän ne pojat muuta syöneetkään ku luita.Ei ollu koiranappuloita eikä muitakaan pöperöitä, ruuanjätteitä vaan. Mut me nykykoirat ollaa niin perin juurin piloille opetettuja et ei se vatta kestä kaikkea.
  Koita kuitenkin parannella se vatta kuntoon kaurapuurolla niin mietitte sit uudestaan josko syöt ollenkaan mokomaa uudestaan.
  Hierontaa ja hyvää mieltä Arttu!
  Kusti ja sen sisko

  VastaaPoista
 3. Mein haukkulilla ollut samoja probleemeja, tuoreista luista. Kaurapuuro, johon sekoiettu jauhelihaa ja loraus öljy, pistää massun taas pörräämään, ainakin meillä.

  Toivottavasti olo helpottaa!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)