perjantai 5. helmikuuta 2010

Dog Friday; Joukossa tyhmyys tiivistyy

Enpä tiedä, onko tässä paukautettu tyhmät vai viisaat päät yhteen, mutta ei tuo viimekesäinen meno muuten kovin älykkäältä näytä :)

8 kommenttia:

 1. Vähän villi pitää ollakin!
  Wau mitkä muskelit sulla takajaloissa Arska!
  Taitaa tulla aituri sinusta. lentävä askellus ja vielä luu suussa.
  Wauhdikasta viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Ei ehkä älykkäälle, mutta hauskalle kumminkin. :D

  VastaaPoista
 3. No. Jos tuo on luupala niin senhän on pieni ja vikkelä mäyräkoira-Arttu napannut isomman ja hitaamman suusta suoraan!!

  VastaaPoista
 4. Alempi kuva on todella hieno!

  VastaaPoista
 5. Arska-Aituri on kahlaillut muutamana päivänä pitkään nuoskalumessa, pomppien syvän lumen seasta kuin lentokala pinnalle - uppeluksiin - pinnalle -syvemmälle... kyllä muskelit kasvaa! Laiska mäyris ei menis muuten niin hankalista paikoista, mutta emännän perässä vaikka kuusen latvaan!!! Tätä emäntä käyttää häikäilemättä hyväksi koiran väsyttämiseksi :)
  Kesäkuvissa Arskalla on näköjään vielä vauvanpyöreyttä. Silloin ei kylkiluilla voinut näppäillä kitaraa, mutta nyt hoikkana nuorukaisena on hyvä olla, ja ruoka-annoksista olis isompikin koira kateellinen, joten ei hätää, vielä sitä vyötärön vahvuutta ehtii kertyä vanhempanakin.

  Marja-Leena, oliko sulla blogi?
  Kyselee nimim. hajamielinen:)

  VastaaPoista
 6. Jestas toi ensimmäinen kuva on jotenkin niin hauska! Artun pää on juuri sopivasti kaverin pään edessä, joten näyttää kuin siinä kasvaisi yhdestä päästä kaksi koiraa.. :)

  VastaaPoista
 7. Heh, Arttu on aina tykännyt pistää järjestykseen itseään isompia. Kun on itse tuskin leikkikaverinsa pään kokoinen, pakko keksiä jekkuja valokuviinkin :)

  Tämän postauksen otsikkoon palatakseni: Enpä muistanut/viitsinyt herättää kaveria pissalle vielä myöhään illalla kesken uniensa, kun sammahti petilleen jo yhdeksän maissa. Joten herätys ulos värjöttelemään tuli klo 02 kun olin päässyt unen alkuun. Ja sitä loppuosaa unesta odottelen yhä, kello käy viittä... Että näin se tyhmyys tiivistyy oikeasti omaan päähän ;/

  VastaaPoista
 8. Mai minulla eli Marja-Leenalla ei ole blogia. Nautin niin paljon muiden blogeista ja kirjoittelen runsain mitoin kommentteja. Omalle blogille ei enää yksinkertaisesti ole aikaa vaikka töissä en olekaan. Olen kyllä joskus ajatellut yrittää blogia jossa tietysti olisi mukana rakas Ossimme ja sitten murkkuikää 17 v poteva tytär. Murkusta pääsen kyllä luultavasti ensi vuonna eroon. Näin hän on ainakin uhannut... Terveisin Marja-Leena

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)