sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Korttihaaste, leivos ja hiukan kevätsiemeniä


Sain jo reilu viikko sitten Sirmeliltä tämän kauniin kortin, jolla hän laittoi hyvän kiertämään ja osallistui Miijjan haasteeseen. Arvonnan lopputulos on eilen ratkennut, Miijjan blogissa, onnea voittajalle. Kiitos Sirmeli ja Tiitu, piristitte kortilla päivää kovasti :)

Ja korttihan oli meille molemmille, joten tässä Artun saamat kauniit terveiset.


Eilen shoppailupäivä sujui vähäisin ostoksin (hyvin kukkaron kannalta, eikä niin huonosti muutenkaan, ehtiihän sitä tuhlata...) erittäin herkullisen ruuan ja jälkkärin sekä jonkinlaisen teatterikappaleen myötä. Matkaseura oli mukavaa ja päivä sateesta huolimatta mitä mainioin, joten tähän postaukseen ei oteta yhtään negatiivista kommenttia edes siitä teatterista, vaan herkutellaan vielä tällä sitruunaisella juustokakulla...


Uuden kodin piha ei liene niin paahteinen kuin nykyinen. Ruukkupuutarhan unelmissa ostin jo muutaman siemenpussin. Hiukan silmäniloa lempiväreissäni ja vähän leivän päälle laitettavaa, terveellistä ja rapeaa minisatoa odottelen uudella takapihalla. Ruukkuja on varastossa kasapäin joutilaina, kiva ottaa ne heti esille kun maa sulaa, ja sitten alkaa se vihreiden piikkien odottelu, mullan kosteuden kokeilu ja aurinkoon siirtely :)
Suomennanko oikein, että senapskål on sinappikaali??? Olen ihmetellyt joskus vanhoista kirjoista, mikä ihmeen sinappikaali... Kyllä rucola-salaatti kuullostaa paremmalta? Näyttää herkulliselta ja kauniilta.Onks noista mikään mua varten? Tarvitaanko kaivamiseen apua? Olen käytettävissä syksyyn asti!

2 kommenttia:

  1. Arttu varmaan auttaa mielellään=)) Täällä kasvaa jo pieniä taimia. Toivon että pian pääsisi pihaan myös.

    VastaaPoista
  2. Arttu on auttanut lumitöissäkin :) Lumi lentää kuin lingosta, ei sen suunnan niin väliä mutta voimaa löytyy. Heti kun otan lapion esille, koira parkkeeraa metrin päähän tekemään omaa kuoppaa.
    Tähän laatikkokaaokseen ei voi enää ajatella sisätiloissa taimikasvatusta, mutta pihan koko huomioon ottaen, ruukuissa itävät ja kukkivat riittävät meille kovasti. Ainakin tänä kesänä :)

    VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)