lauantai 6. maaliskuuta 2010

Vapaapäivä

Kameran akun lataaminen on iso asia. Kuvien laittaminen blogiin olis kiva asia. Tämä laiskuus tai saamattomuus nyt estää monta juttua toteutumasta :)

Lähdimme Aatun kanssa herättyämme autolla koirapuistoon. Siksi puistoon, kun reipas lenkkeily on aamulla vastahakoista (emännälle) ja lauantaiaamuna se tuntuu rangaistukselta...

Puistossa Arttu irrottelikin niin kunnolla, että lenkki olis ollut pientä köpöttelyä hihnassa sen rinnalla. Lumi pöllysi ja koira heitti lenkin jos toisenkin puiston ympäri. Emäntä tallusti omaan tahtiinsa, liikettä ylläpitävänä hahmona, puiston polkuja edes takaisin. Koira kävi moikkailemassa kun muisti, tuli kutsusta kaksi kertaa hakemaan taputukset, tulemattomat kerrat yritämme unohtaa. Koirakaverikin poikkesi ja antoi erilaista vauhtia ja meininkiä, Arttu yritti haastaa "vanhaa rouvaa" leikkiin, mutta sai tyytyä juoksemaan ja hyppimään perässä.

Iltalenkillä keksimme mennä jääkiekkokaukaloon, jossa ei ollut luistelijoita. Sivuportit kiinni ja koira auki. Emäntää oli hurjan kiva jahdata liukkaalla jäällä! Monta jääkokkarettakin löysi tiensä pään koiran hampaissa, kivasti rouskui. Juoksemisen ja tassuliukujen välissä koira kokeili haukahtaa, ja ihmetteli sen jälkeen itsekin, kun kaukalossa kaikui mahtava koiran ääni!

Illalla vielä etsittiin Pussilakanan sisältä nameja... ;)

Ei ihan täydellinen päivä, mutta vapaana olosta Arttu antaa pisteiksi 9+.

1 kommentti:

Kiitos tassunpainalluksestasi :)