lauantai 17. huhtikuuta 2010

Aamuvirkut

Ihmistä on huijattu. Aamulla oli pimeää, kun Mäyräkoira ensimmäisen kerran rapisteli laminaattia kynsillään ja leikkikalun virkaa tekevää pahvinriekaletta hampaillaan. Uusi rapina ja vaativat kurkkuäänet aloitettiin ennen kahdeksaa. Ihan hyvä aika herätä kevätaamuna, mutta... kun puolentoista tunnin lenkin aikana ei tapahdu koiran tarpeita, alkaa mennä uskottavuus näihin aamuherätyksiin ;/

No, puhelimen laturi tuli haettua samalla kuin huomaamatta työpaikalta, ja nyt talossa on unelias rauha, kun ajoissa lenkitetty Mäyräkoira on päiväunilla. Avasimme viimeisiä vaatekasseja, lueskelimme olohuoneen matolla viikon posteja ja ihmettelimme uutta kombinaatioluuta, jossa on näköjään haastetta jopa Mäyräkoiralle.

Olen lopulta ihan kiitollinen Herätyskellolle, kuluneen viikon jälkeen houkutteli muuten vetämään peiton korviin, nyt aamusta sai muutakin irti. Maa oli huurteessa, linnut lauloi ja aurinko paistoi:)

5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla uutisia:)
  Arttuhan oli ihmeissään etteikö emäntä aio lainkaan lähteä töihin.

  VastaaPoista
 2. Minä se otin ja pistin uuden blogin pystyyn. Nyt aion pitää sen, enkä aloita enää uutta.. :o)

  Erittäin lämpimästi tervetuloa uuteen blogiini!
  http://huiskula.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Meilläkin yritettiin saada tänään kotiväki ylös ennen seitsemää, mutta jotain tolkkua sitä sunnuntai aamulle pitää olla, joten emäntä käänsi vain kylkeä mäyräkoiran epäonneksi :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi21.4.10

  Huomenta! Jännä juttu tuo kurkkuääni, en ole moista muilta koirilta kuullut, kuten tuo mäyräkoirakatse! Meillä onneksi tuossa vaiheessa aamua käännetään todellakin kylkeä jos ei ole töihin/kouluun tai muualle menoa, siis varsinainen seurapiirirakko!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi21.4.10

  =) Kurkkuääni laulantaa harrastaa meillä tuo mamma mäyris, yllättävän korkeaa sellaista..meillä joka aamu kello kuusi alkaa sellainen kiljunta orkesteri kun mieheni kello soi että olen turvautunut jo muutaman viikon korvatulppin, suosittelen;)

  t. nakkilan väki

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)