keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Komistus

Tänään päivitettiin Artun rokotukset. Elkku sanoi pojan olevan kunnossa sydänääniä ja polvilumpioita myöten:) Arttu tunki päätään mun kainaloon ihan yhtä pupuna kuin puoli vuotta sitten... muistaa kyllä edelliset reissut, vaikka mitään ihan kamalaa ei koskaan ole tehty.
Mieltä lämmitti, kun ell totesi vielä: "On se komean näköinen, ja tuo karva myös!"

(Kameran johtoa ei löydy... ei siis ole todistusaineistoa, mutta auringonpaisteessa melkein häikii, kun koiran turkki tosiaan kiiltää. Barf-ruoka on maistunut :)

2 kommenttia:

 1. Se on aina niin ihana tunne kun saa eläinlääkäriltä kehuja omasta karvaisestaan - tai itseasiassa kun saa keneltä tahansa kehuja! Tulee sellainen tunne, että eläin voi hyvin :)

  Meillä on joskus syksyllä seuraavan kerran rokotus, kun Tahvo saa 1-v rokotukset. Muilla koirilla ei olekaan vielä pitkään aikaan rokotuksia..

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että Archie on kunnossa konnankoukun jälkeen. Hivukset töttöröllä lueskelin viimepostauksia. Kaikkee sit voi käydä.
  Mikä kumma siin on kun nuo karvapallot muistaa aina vähän pelätä lääkärillä. Ehkä se on se haju mikä tulvii jo ovesta kun siinä viimeistään pistetään jarrut päälle. Tutkimuspöydällä se vatkaus vasta alkaakin.
  Voi poloisia. Onneksi äipän kainaloon voi turvautua.
  Lämmintä kesää teitille molemmille.
  Kaisa ja karvakuomat

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)