lauantai 17. heinäkuuta 2010

Tyttöystävä kasvamassa...

Saimme tänään tekstiviestin Artun ihanilta hoitajilta. Heillä koirakuume vei voiton ja pieni tyttökoira muuttaa melkein naapuriin kahden viikon päästä...
Tämä tyttöystäväksi luvattu pienokainen sulattaa toivottavasti myös Artun sydämen, ja saa esille pojan pehmeämmän puolen.

Arttu kotiutui siis tänään "omalta lomaltaan". Kotiintuliaisiksi ja kuumuuden karkotukseksi poika pääsi suihkuun. Pesun jälkeen normaali hepuli, sitten kaivautuminen yhä uudelleen kaikkien petille laitettujen tyynyjen ja peittojen ALLE! Luovutin koiran petin uudelleen petaamisen ja annoin pikkukaverin möyriä niiden seassa. Kohta se tuli hakemaan mua makuuhuoneesta! Ajattelin, että ei ulos, ei taas, ei heti kun on kotiin vasta tultu, ja on melkein yö. Mutta etutassu koholla se vaati mua seuraamaan, ja vilkuili olkansa yli, tuunko varmasti. Suuntana olikin Artun oma peti, josta se oli viskonut joka peiton ja tyynyn pitkin olkkarin lattiaa! Kun laitoin ne takaisin, koira oikein mätkähti nukkumaan. Ei siis yhtään tyhmä, jos vaan asia vaan on tarpeeksi tärkeä.

3 kommenttia:

 1. Hih, ihania nuo Artun tempaukset;) Ei muuten meilläkään neitille kelpaa kun olen pedannut sen pedin! Itte se pitää saada kuopia ja kyllä se on sitten näköinen!!!
  Hyvää kesän jatkoa:)

  VastaaPoista
 2. Voi että, kuulostaa juuri mäyräkoiran toiminnalta! "...se oli viskonut joka peiton ja tyynyn pitkin olkkarin lattiaa!" Tältä meidänkin olkkari useimmiten näyttää! :D Mutta nukkumakelvoton pesä on hyvä syy lepuuttaa luita sohvalla ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne koirat on viisaita kun osaa tuolla tavalla hakea "apua" :D

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)