maanantai 23. elokuuta 2010

Mieletön poseeraus

Artun tyttöystävä on ujo, ja käänsi päänsä pois kamerasta... Tätä salaa otettua kuvaa ei ole näytetty edes tytön omistajille, mutta oli pakko laittaa todistusaineistoa, että todennäköisesti nuo kaksi tulevat toimeen :)

7 kommenttia:

 1. Näyttääpä Arttu isolta, tai sitten leikkikaveri pieneltä! Hauska kuva :D

  VastaaPoista
 2. Sirpa23.8.10

  Hih, sama kai se mikä naama on kuvassa;)

  VastaaPoista
 3. Kaveri on kirppu :) 2,8kg < 9kg

  VastaaPoista
 4. Sirpa, yhtaikaa linjoilla, ehdit ensin :D))
  Eipä se noilla tunnu haittaavan, mikä pää heiluu kameran edessä ;)

  VastaaPoista
 5. Onpa todella pieni Jack Russell. No taitaa olla pentu kuitenkin vielä? Minulla yhdellä kaverillani on coctail-koira jossa on mäyräkoiraa, jotain nyt en muista juuri mitä pikkuterrieriä ja sitten jack russelia. On maailman suloisin cocktail. Ehdotin jo silloin kun Ossi oli vuoden, että tehdään tällä nartulla ja meidän Ossilla pennut mutta yksi tuttava elli oli sitä mieltä, että liian vanha narttu. Oli silloin täyttämässä kahdeksan eikä ollut pentuja koskaan. Sinällään harmi kun olsi tullut kahdesta tutusta suloisesta koirasta yhdistelmä josta itse olisin ollut valmis ottamaan parikin pentua. No jäi tämä haave toteutumatta. Voin vaan kertoa, että mäyris ja russell yhdistelmänä ihan vietävän suloinen. Ihan älyttömän hauska kuva muutoin:) Terveisin Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 6. Joo, pentu vasta, n.3kk ja tosiaan 2.8kg :)
  Voi ei, nyt tulee kyllä kauhea kuume, että vois saada Artulle kotiin kaverin tulevaisuudessa... Varjelkaa minua siltä villitykseltä, on tätä tässäkin ollut projektia reilu vuosi ;)
  Jospa näkisi kuvan tuollaisesta coctailista joskus, mutta uskon että on söpö.
  Niin, ja jos täällä päin tuollaisia pentuja alettaisiin joskus väsätä, ota ihmeessä yhteyttä. Jack ei ole tietenkään minun, mutta jos maantiede ei tule esteeksi, kaikki haaveet voivat toteutua ennemmin tai myöhemmin.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)