keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Paidan sovitus

Villapaita on valmistumassa, mutta pakollinen sovitus on nyt paikallaan :)


Arttu ei ole ihan samaa mieltä vissiin. Alkaa kyllästyttää tämä ikuisuusprojekti...


Laitan sitten arvontapostauksen erikseen, kun paita valmistuu. Sukkapuikot on hukassa, aion tehdä etujaloille lahkeet vielä.

10 kommenttia:

 1. Ihastellen katselen muiden aikaansaannoksia, uskaltaisinkohan itse aloittaa?! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana vihreä!! Minä kun olin värianalyysissä niin sieltä löytyi monta kaunista vihreää sävyikseni. Olin syksy ja sitten tämä syksykin oli tällä tyypillä jaettu vielä useampaan. Yhteensä niitä variaatioita vuodenaikoineen oli 16. Yksi nainen meidän kankaankudontapiiristä on opiskellut asiaa aika paljonkin. Kuva Ossista ja villapaidasta on tulossa kunhan nyt saan sen kuvan aikaiseksi. Terveisin Ossi ja Marja-Leena

  VastaaPoista
 3. Ja taas yksi ahkera koiranomistaja hellii ystäväänsä villapaidalla. Hieno pusero!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo paita ja hyvän värinen;) Mites saat tuon "pyrstöpuolen" pysymään tuolla hyvin ettei nouse kippuraan? Vai laitatko jonkun lenkin hännän ali;)
  Meillä ei onnistuis mitkään tuommoiset pujotettavat viritykset - Niitä ei onnistu saamaan Tiitulle päälle!

  VastaaPoista
 5. Meinaan kutoa pienet lahkeet etu- ja takajalkoihin, että pysyy helmat alhaalla myrskyssäkin :)
  Lenkki hännän alta ei kuullosta kakkalenkillä hyvältä...
  Opeteltiin heti ekana syksynä vaatteiden pukeminen, vilun tärinä oli sitä luokkaa, että oli viisainta tottua tamineisiin...

  VastaaPoista
 6. Hyvän näköinen villapaita :) Minkä kokoinen Arttu muuten on? Siis lähinnä painoltaan? Tuo teidän villapaita vaikuttaa tosi sopivalta Artulle, meillä kun oma paita tuntuu juuri ja mahtuvan Pipsalle.. Tosin, olen kuullut että kudon melko kireää neuletta, että saattaahan sekin tietysti vaikuttaa ja tein meidän paidan vain yhdellä langalla kutoen, vaikka ohjeessa neuvottiin kaksikertaisella kutomiseen..

  VastaaPoista
 7. Oi miten Arttu on komea! Tosi tyylikäs neule onkin valmistumassa hänelle. Kulmakunnan komein poika :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille, paidan valmistuminen saa vauhtia rohkaisevista kommenteista. Tosin tämä paita tulee ylle vasta pakkasilla, ehkä räntäkelillä sadepuvun alle.
  Arttu on n. 9,5 kiloa. Kaksinkertaisesta langasta tulee kyllä isompi neule, samoin lämpöisempi :) Ohje oli Artulle oikein passeli, kohta aloittelen toista, oranssinväristä.

  VastaaPoista
 9. Hei!Olisin kiinnostunut!Paljonko pyydät?Kummatkin koirani ovat mäyris-sekoituksia.Pienimmälläni ei ole vielä vaatteita ja pelottaa kylmän tulo.Itsekkin olen isommalle kutonut pari paitaa,mutta mönkään meni.Koko ei oikein istunut,eikä koira tykännyt,vaikka muuten suostuu vaateita pitämään.Kumpikin vilukissoja.

  VastaaPoista
 10. Voisiko olla, että koirasi ei vaan tykkää villapaidasta, kun se tulee niin "tykö" ;) Olisiko fleece parempi ratkaisu ja tuulenpitävämpikin?
  En ole koskaan tehnyt muille koirille mitään vaatteita, mutta jos haluat, voin toki yrittää. Tarvitaan paljon mittoja koirasta, kun sovitusmatka on aika pitkä :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)