sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Uusi viikko

Toivomme mukavaa viikkoa,
ei liian pitkiä työpäiviä,
ei liian tylsiä koti-iltoja,
useita reippaita nuuskutteluretkiä.

Haluamme sopivasti haasteita,
mukavaa tekemistä,
vaihtelevaa sapuskaa
ja rapsuttelua riittävästi.

Otamme osaa kaikkeen,
tulemme mukana joka paikkaan,
viemme ajatuksenne ja keskittymiskykynne,
annamme vilpitöntä rakkautta ja iloa!

11 kommenttia:

 1. Arttu, olet lentäjänpoika sinäkin. Ainaskin korvasi kertovat sen. Ihanaa vauhdin hurmaa. Kaveri jää alakynteen ihan selkeästi.
  Iloista nuuskutusviikkoa sinulle.
  Sisko ja sen veli

  VastaaPoista
 2. Iloista haisteluviikkoa vain täältä Kirkkonummeltakin toivottavat Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 3. Moikka,
  voitaisiinko linkittää teidän blogi meidän (juuri uutuuttaan kiiltävän) blogin listaan? :-) Jos vaikka vastavuorosta linkkaisitte meidät teidän hyvän mittaisin listan jatkoksi! :)

  VastaaPoista
 4. Paju-Kaisa-Kusti-Roosa: Alakynsi on väliaikaista. Annan vaan joskus tasoitusta :)

  ML ja Ossi: Nuuhkikaa postilaatikolla erityisen tarkasti :))

  Wiivi: Kiva jos blogimme pääsee mukaan, kiitos. Laitan linkin teille päin heti, kun blogisi näkyy julkisesti, niin päästään seurailemaan mitä teillä tapahtuu :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaista viikkoa teille :))

  VastaaPoista
 6. Hei rupesi tuo mäyräkoiran poolo kiinnostamaan. Joka syksy tuntuu siltä että jotain käsityötä on pakko tehdä. Niin ajattelin vain että onko sen teko ollut vaikeaa? Itse olen aika tohelo kutomisessa, mutta kyllä sentään perusteet on hallussa ja olen saanut aikaan helppoja töitä kuten tossuja ja lapasia. Niin ajattelin että jos se on jotenkin hankala niin en kehtaa mennä turhaan lankoja ostamaan :)

  VastaaPoista
 7. Raisa ja Funi: Kiitos, samoin, vaikka kelit menikin huonoksi. Pidetään mäykkyjen mieli virkeänä silti - tai mennään niiden kanssa päikkäreille, se tuntuu olevan nyt suurta huutoa, vinku-vinku-syksyn jälkeen!

  Sunan: Ohje oli tosi helppo. En ole mikään välkky neulemallien kanssa, mutta tuo tuntui niinkin kivalta, että teen toisen heti perään, kun oranssia Marjaretki-lankaa löytyy kaapista :) Kokeile ihmeessä, tein omani viikonlopun aikana, enkä todellakaan istunu neule kädessä koko päivää. Joutuisa ja helppo, minusta.

  VastaaPoista
 8. Itse ohje mäyrisvillapaitaan on helppo. Siinä ei tarvitse suuria kutojanlahjoja jos nyt yhtään on puikkoja heiluttanut niin kyllä se valmistuu. Minulla nyt parikymmentä senttiä kasassa neuletta. Hitaasti mutta varmasti. Minulla kun on tuo oikea käsi yhden pikku onnettomuuden vuoksi vähän köpelö niin ehkä syntyy neule vähän hitaammin. Tosin voin katsella telkkuakin samanaikaisesti, että on niistä vanhoista kutojan "taidoista" jotain jäljellä... Ehkäpä tänne blogiin ilmaantuu Ossin ja neuleen kuva tuossa jossain vaiheessa kun saamme sen valmiiksi:) Terveisin Marja-Leena

  VastaaPoista
 9. Kiitos molemmille neuvoista, enköhän minäkin uskaltaudu yrittämään ja onneksi äiti on sitä varten että se sitten purkaa kun minä mokaan ;) Teittekö kumpikin tuolla ohjeen langalla?

  VastaaPoista
 10. Sunan: Tein Nalle Colori -langalla, sen tilalle on tullut nyt noita Marjaretkiä sun muita, mutta periaatteessa se kai on ihan samanlaista kuin kaikki Nallet.

  Ossi: paitasi pääsee taatusti liputtamaan blogiimme, edestä ja takaa, muista poseerata oikein kunnolla, kun emäntäsi on laittanut puikot soimaan :)

  VastaaPoista
 11. Tänään kävin langat ostamassa ja ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa työ. Olen optimistinen sen suhteen ;)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)