sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Viikon saldo


Kolean syysviikon aikana mentiin sisukkaasti eteenpäin.

Terveys: Yskä on sinnikäs kaveri. Artun kainalot menettelee vähäisellä takajalan rapsutuksella.
Ulkoilu: Lenkkeilymme sujuvat keskinkertaisesti nyt kun sateet taas loppuivat. Kurapuvun ärsytys sai sateella aikaan vastareaktion; koira yritti jumittaa perässä... sitäkään ei emäntä sallinut, vaan sivulla piti kävellä, kuten aina. Hyvällä kelillä taas koira on palautettava nokkamiehen asemasta sivulle, joten keskiarvo lienee hyvä.
Koirakaverit: Pelkkää murhetta! Lyydi etsii uutta kotia pikaisesti, olemme metsästäneet koiratuttavien kautta, koska asialla on kiire. (Lyydi on 3v. mäyräkoira, Hki. Tarvitsee aktivointia, seuraa ja mahdollisesti pysyvän lääkityksen ihovaivoihinsa.)
Saimi on juossut lääkärissä, kamalan suolitulehduksen vaivoissa. Pikkuneiti on urhea, mutta rajansa silläkin, miten kovaa mahakipua jaksaa kestää. Antibiootit sun muut rohdot tehköön nyt tehtävänsä, koska SaimiLandia odottaa avajaisia...
Vaihtelua Artun arkeen tarjosi Ronja, jonka luona Arttu oli yökylässä :) Kaksi päivää vapaata puutarhan tutkiskelua ja kompostin maistelua... ahhh!
Emäntä: Artun minisyyslomareissun aikana emäntä askarteli kotona kaikessa rauhassa! Pitkästä aikaa ja ajan kanssa. Päällystin kenkälaatikon lehtileikkeillä decoupage-tekniikalla, ja tein koirapotilaan emännille rohkaisevan kortin. Valokuvia ei ole vielä, mutta yritän saada todistusaineistoa tännekin.
Kylläpä oli rentouttavaa keskittyä vain siivoukseen ja harrastuksiin, ilman huonoa omatuntoa koiran pitkästymisestä ja ilman lenkkeilyä...

Vauhdikasta viikkoa kaikille.

4 kommenttia:

 1. No voi miten ikävä että yskä jatkuu ja Artun kainoloita kutittaa! Vielä ikävämpi että pikku Saimi sairastaa - rapsutuksia Saimille ja Artulle myös! Tiitu oli myös parivuotiaana kamalan kipeä vatsastaan, tiputuksessa piti käyttää pariin kertaan - jouluna:(
  Mukavia syyspäiviä;)

  VastaaPoista
 2. Sateella ulkoilu on pelkkää tuskaa. Koira jumittaa koko ajan. Päälenkittäjä menisi eteenpäin, mutta Olli ei. Tärkeimmät hätäasiat hoidetaan ja sitten nelitassujarrutus päällä, kunnes huokaisen ja käännyn takaisin. Kotiin koira kyllä pääsee reipasta vauhtia.

  Toivottavasti kainalot paranevat! Meilläkin ollut samaa vaivaa aikoinaan. Ollilla syy löytyi ruoka-aineallergiasta.

  VastaaPoista
 3. Voi "Maiskuli",ihanaa kun olet innostunut myös askarteluista. Malttamattomana ,kuvia, täällä ,odottelee ,hän;)
  Arttu ressukka,kohtalonkarvakaverisi täällä nuuskuttelee, räkii ja yskii. On tutkittu oikein eläinklinikallakin mutta vika ei löydy. Oireet tulee yleensä näin syksyisin. Menee sit Pikkuhiljaa ohi. Epäilty on nenäpunkkia, ahtaita röörejä, allergiaa ym. Mutta ei mitään noista ilmennyt. Me tuumattiin, että on syksyallergia. Ihan niinkö meillä muillakin.

  Kiva kun olet saanut vähän omaalomaa. Se on sellaista se perheenemännän rooli:))

  Kivoja syyspäiviä teille. Tulis jo vähän kuivempia kelejä. Ei tarttis kurapukua.

  Kaisa ja karvanakit

  VastaaPoista
 4. Paranemisia ja rapsuja Artulle! Mukavaa viikkoa teille molemmille! :))

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)