keskiviikko 11. toukokuuta 2011

The Dog is travelling

Talon Vahti ja Henkilökunnan liikkeelle paneva voima on pitkän suostutteluni jälkeen luovutettu lainaksi ja iloksi aika pitkän matkan päähän... Se aloitti kai elämänsä ensimmäisen InterRailin, sen verran paljon kuuluu olleen ohjelmaa!

Nyt ei minulla ole mitään kertomista, kun ei koira ole velmuilemassa kotona!
Tällä sähköpostiini lähetetyllä kuvalla on pärjättävä :) Jotain lievitystä kai tämän toivottiin tuovan, kun näen että koira on parvekkeen tuolin alla rentona kuin paistikas kuumassa auringossa. Kuvakulmaa en ihan ymmärrä, mutta eipä jätä mitään arvailun varaan ;)


Kortteja olen tehnyt, niistäkään ei voi kuvia julkaista ennen kuin kaikki juhlat ovat ohi. Äitienpäiväkortti taas jäi kuvaamatta ennen postin kyytiin kiidätystä. Siitä sitten kuva joskus myöhemmin.

Nurmikko venyy, naapurit huhtoo pihoilla, kaikki on kuten joka kevät... Olen oikein tyytyväinen ostamieni orvokkien sinisiin naamoihin amppelissa, mutta en jaksa enkä halua reuhtoa mullan ja kastelukannujen ja lapioiden kanssa ulkona. Jätän maaan kaivamisen Artulle, itse tykkään ulkona mieluummin istua hyvän kirjan ja mehulasin kanssa. No, kai saan olla tällainen :)

4 kommenttia:

 1. Selvä poika:) No tuostapa ei olisi saanut napsaistua kuvaa ilman, että peräpeilikin tulee mukaan.Arttu on sitten sopeutuvainen koira mitä ilmeisimmin kun ihan tyytyväinen ilme naamallaan. Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Rennosti näyttää Arttu ottavan.
  Minäkin istuisin mielummin hyvän kirjan seurassa ulkona, mutta viime keväänä laistin kokonaan haravoinnista. Nyt sitten raavin kasaan kahden kevään satoa, kun eihän nuo lehdet maadukkaan niin nopsaan kuin toivoin. Kieltämättä piha ei näytä nyt niin villiltä...paitsi Terapeutin valtakunta, joka on kyllä kuin kyntömiehen jäljiltä tuolla juoksutarhassa. Arttu tulee tykkäämään kaivamisesta. Eiks oo aika hiljaista ilman koiraa?

  VastaaPoista
 3. Myydäänkö tuollaisia InterRail matkoja ihan järjestetysti? Meilläkin olisi jokunen lähtijä :) Voisivat olla hetken jossain niin saisi ahertaa pihatöissä ilman työnjohtoa ;)

  VastaaPoista
 4. Tiedossa on yksi koiriin hurahtanut tuttava, jolle 3 mäyräkoiraa olis sama kuin rekallinen jätskiä pikkupojalle ;)
  Pieni vaivahan se on teidän kautta kaartaa Helsinkiin Länsi-Suomesta, jos palkkiona on iloinen koiralauma ;D))

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)