perjantai 27. toukokuuta 2011

HääkorttiAikomukseni oli tehdä ihan muunlainen kortti, mutta hääkortti siitä tuli. Jos ihan rehellisiä ollaan, piti laiskotella tämäkin ilta, on jotenkin veto pois. Mutta johonkin ärsyyntyneenä ajattelin tehdä jotain, ja tulos on tässä.

3 kommenttia:

 1. Niinpä, joskus tarvitsee ärsykkeitä;) Tulos on kyllä tosi kaunis! En ole minäkään saanut koko viikolla mitään tehtyä, tarviisin varmaan minäkin niitä ärsykkeitä!
  Rentouttavaa viikonloppua koiralle ja emännälle;)

  VastaaPoista
 2. Ärsyyntyminen näköjään tuotti oikein nätin ja positiivisen tuloksen :) Mulla kanssa meinaa vähän kiristää hermoja...varsinkin nyt kun menin katsomaan ilmatieteenlaitoksen ja forecan sadetutkaa ja huomasin, että perkele, täällähän sataa koko viikonlopun :( Eipä ihan kauheasti huvita lähteä huomenna mäyräkoirien koirapuistovuorolle, jos paiskoo vettä niskaan. (Meillä on sunnuntaisin yhdessä koirapuistossa klo. 15 epävirallinen mäyrisvuoro :)

  Italialaisilla on nimikin tälle oireyhtymälle: meteoropatica, jota väljästi olen käyttänyt tarkoittamaan tällaista itseni kaltaista ihmistä jonka mielialat ovat säistä riippuvaisia, heh :) Ihan varsinaista käännöstä en tiedä, koska englannin kieli ei tunne ko. termiä sinällään, ainakaan tietääkseni.

  Toivottavasti siellä paistaa aurinko, sisäisesti ja ulkoisesti :) Täällä mulkoillaan taivasta ja mietitään varasuunnitelmaan viikonlopulle...

  VastaaPoista
 3. Huomenta Sirpa ja Maria :)
  Kiitos, yllätin itseni tuolla kortilla, mieliala ei ollut sen mallinen. Teillä tuntuu olevan aina vauhti päällä, toisella korttien kanssa ja toisella mäyriksen koulutuksessa, jossa me ollaan jääty jo kauan takavasemmalle ;)

  Itse asiassa mun hermoa ei sadekeli kiristä... Siksi kai tänä aamunakin vietävän hyvä olo (sataa). En ole sohvaperuna, mutta en ihan aktiivisesti suunnittele kauhean suuria liikuntasuoritteita seuraavalle päivälle. Joskus ihan iloitsen, kun lauantaiaamuna mäyräkoira menee korkein askelin :=D))))) takapihalle pissalle ja ryntää sen jälkeen takaisin peittonsa alle... Siirtää ulos lähtöä vapaaehtoisesti iltapäivään, eli minun kipukynnykseni, aamulenkkeilyn ohi, jonka jälkeen lähden mielelläni itsekin oikomaan koipia.
  Tänä sateisena aamuna oli ennen kymmentä jo tiskit tiskattu, pyykkikone pyörii, ja mietin korttien aloittamista, vielä riittää niiden kanssa savottaa.

  Mäyrispuisto kuullostaa liian hyvältä! Kun Aatu oli pieni, yritin puoliväkisin saada sille mäyriskavereita, koska samanikäisiä nakkeja oli täällä päin useita, silloisen asuinpaikan lähelläkin, koirapuistosta puhumattakaan. Mutta ei. Joko emäntä karkoitti tai sitten koira itse, ennemmin kallistun kuitenkin sen puoleen, että muilla koiranomistajilla on keskimäärin vähemmän tarvetta koiransa aktivointiin kuin minulla, tuskastuneella takertuvan pennun omistajalla oli.

  Niin, siitä meteoropaticasta: kun seuraava kirkuvan aurinkoinen aamu koittaa, linnut revittää aamuneljältä ikkunan takana ja naapuri kiskasee ruohonleikkurin käymään kahdeksalta, ihan vain sen vuoksi että on minun vuoroni surruttaa rivitalon piha, mutta en tee sitä ennen puolta päivää... SILLOIN voin tulla kertomaan, miltä meteoropatica tuntuu ;) Nyt on hyvä lauantai, toivottavasti se teillekin kirkastuu ja pääsette mäykkyjen ilakointiin mukaan. Sirpalle toivon idearikasta korttipäivää :) Ja ehkä Tiitu-mäykkykin voi osallistua.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)