maanantai 16. toukokuuta 2011

Kukkien rakentelua

Kukkia on hauska rakennella itse. Nämä ovat yhä omenankukkia, vaikka niihin on lisätty vähän kerroksia.

4 kommenttia:

 1. Näyttää mielenkiintoiselta tämä korttien rakentelu, ihania ovat nämä kukkaset. Pitäs ehkä joskus perehtyä asiaan, mutta pelkään noita liimaputkiloita kun en saa lakkaamaan sitä liiman tuloa niistä ja sit on joka paikka töhnässä :( Mutta kauniilta näyttävät!

  VastaaPoista
 2. Heh, mielenkiintoinen "pelko", etkä ole ainut jolta tuon kuulen ;)
  Osta kunnon liimapurkki, suljettavalla leveäsuisella kannella, ja ota liimaa lastalla, siveltimellä, tikulla... Ei tulvi eikä suttaa :)
  Liimaaminen on askartelussa ihanaa, se kiinnittää eri juttuja uudeksi kokonaisuudeksi.
  Sen sijaan tiedän monia käsityömateriaaleja, joiden kanssa olisin ihan hukassa! Paperimassa, kipsi, märkä huovutusvilla... Niillähän ei ole edes muotoa, pitää muovata ja muokata eikä sekään ihan siistiä puuhaa ole.

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkia :) Olet taitava:) Mä olen armoton poropeukalo, ei onnistuisi multa. Mutten niin poropeukalo kuin eräs isä, joka kerran istui lääkärin vastaanotolla samaan aikaan mun kanssa. Isän mukana oli nimittäin poika ja isän sormi oli liimaantunut pojan otsaan kiinni. Mulla oli niiiiin kova tekeminen etten olisi nauranut, että alkoi yskittää ihan tajuttomasti. Isä ja poika eivät olleet huvittuneita :D

  VastaaPoista
 4. Voi apua, kyllä olikin koominen tilanne;/
  Eli liima on sittenkin vaaralista, Sohvi on oikeassa...

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)