perjantai 13. toukokuuta 2011

Mihin katosimme?

Miksi meiltä katosi viimeisin postaus tänään Bloggerin säätöihin?

9 kommenttia:

 1. Anonyymi13.5.11

  Samma här. Ja kaikilla muillakin.

  terveisin Olli + kotiväki

  VastaaPoista
 2. Näin jostain Bloggerin englannin kieliseltä sivulta,että bloggerissa jotain vaikeuksia.Minullekin tullut yksi kommentti jonka näen s-postissa mutta ei ole päivittynyt blogiin.No ei vaan voi mitään:( Itse en ole päivittänyt tänään. Päivittelen vasta ensi viikolla jos hengissä:) silmäleikkauksen jälkeen. Karsastusleikkaus maanantaina.Hui. Siirtelevät lihaksia ja koittavat suoristaa silmää... Hyvät viikonloput M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Olipas Artulla paljon tapahtumia. Pötkötyskuva paistikkaan: kuvakulma oli mitä mainioin...

  VastaaPoista
 4. Jep, lensivät kuin tuhka tuuleen jutut...ja varmasti osa kommenttejakin, ainakin ilmeisesti keskiviikon jälkeen pistetyt tekstit. Harmillista. Toivottavasti ongelmat ovat ohi tältä erää. Vähän kauhistutti kun yritin logata sisään ja tuli ilmoitus, että blogia ei ole olemassakaan, voit luoda uuden blogin jne. Hui. Nyt kuitenkin pelittää taas.

  VastaaPoista
 5. Nyt on ainakin meidän blogin tekstit tulleet takaisin, mutta tietyn ajankohdan jälkeen tulleet kommentit ovat hukassa. Höh!

  VastaaPoista
 6. No, hätäisenä ehdin ruikuttaa mokomaa postauksen katoamista hetkeä ennen kuin se ilmestyi takaisin.

  Olenko muuten ymmärtänyt ihan väärin, että kesän kuluessa pitää kaikki blogit laittaa ns. julkisiksi eli oma nimi näkyviin? Jostain hallintasivuilta sain sen käsityksen, kun yritin muuttaa blogin nimeä tai jotain. Jos joku on keksinyt saman, voisiko selvittää mistä on kyse? Eli katoaako blogini ellen julkaise sitä omalla nimelläni???

  VastaaPoista
 7. Mai tuota nimiasiaahan voisi varmaan tiedustella bloggerilta. Mutta en oikein jaksa uskoa, että pitäisi koko oma nimensä julkaista kaiken kansan luettavaksi. Palveluntarjoahan sinut pystyy identifioimaan tietokoneesi kautta joten heille et suinkaan ole "tuntematon".... mikäli et ole blogiasi luonut jostain kirjaston koneelta ja siellä käy päivittelemässä Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 8. mä niin tykkään teidän blogista!:) Mulle kävi hieman eri tavalla.. Kommentit katosi taivaan tuuliin :( Enpä ehtinyt niitä lukea saatika vastailla. Huoh..

  VastaaPoista
 9. M-L: Kirjoitin "blogit", mutta tarkoitinkin Googlen profiileja, sieltä löytyy tuollainen tiedote, jonka mukaan pitäisi muuttaa profiii julkiseksi.

  eve: Hauska kuulla :) Teidän blogissa käyn nuuhkimassa pennuntuoksua, kun oma pentu on jo iso rontti :D))

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)