torstai 21. heinäkuuta 2011

KesäkorttejaNämä olis ostettu jo "malleiksi"... Toki omaksun itsekin ideoita muiden tekemistä, mutta suora kopiointi ei ole ostettavissa jälleenmyyntiin yhden kortin hinnalla. Jokainen idea on itsellä työn ja tuskan takana, jokainen kortti on kokonaisuus, johon vain tekijän oma luovuus antaa omaperäisen leimansa.

Nämä eivät ole myytävänä, vaan menevät onnittelukorteiksi. Alempi kortti on hiukan epätasapainossa, mutta kun en löytänyt yläkulmaan sopivia kukkia, laitoin tagin tapaisen odottamaan onnittelutekstiä tai vuosia.

3 kommenttia:

 1. Siis sinun tekemät kortit ovat niin uskomattoman kauniita. Nämä kortit tuovat väritykseltään mieleeni jo lähestyvän syksyn. Hienoja ne ovat silti. Jos näistä pitäisi valita oma suosikki niin se olisi ylempi. Ihania ovat kuitenkin molemmat. Nyt näiden laiskurien pitäisi lähteä lenkille. Terveisin M-L ja odotteleva Ossi.

  VastaaPoista
 2. Ihania kortteja!!!
  Onko sinulla tuo perhosstanssi, kenen valmistajan se on?
  Olettekos kärvistelly kuumuudessa Artun kanssa? Meillä on ihan liian kuumaa, päivällä oli +31, ja nytkin vielä +26, huuuoh.... hiki virtaa....

  VastaaPoista
 3. Kiitos, näitä on kiva tehdä, kun ei ole kiire saada nyt mitään valmiiksi. Lisää kuvia tulossa tämnään ja huomenna :)
  Mekin laiskurit saatiin itsemme äsken peräti toiselle lenkille tänään...

  Perhonen ei ole stanssattu, löysin tuollaisia valmiita Salosta jostain askarteluliikkeestä. Niitä oli muistaakseni 12, eri sävyisiä, eikä ollut hirveän kalliskaan. Kunnollista perhosstanssia kaipaisin itsekin, vähän pienempää.

  Meillä on ollu tasainen lämpötila tänään, sisällä ja ulkona +23, eli ihan siedettävä. Sinnekö se helle tulikin!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)