sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kesäpuuhaa


Nyt sen keksin, alan lukea näitä kaikkia kirjoja, jotka ei mahdu enää emännän kirjahyllyyn! Sittenhän sekin työ on tehty, ja luetut kirjat voi kai heittää pois? Ai, ei vai? No, johan on kumma.

Tylsistyneenä yritin jo askarrella, mutta en saanut ottaa kuumaliimapyssyä, en foliopainettuja askartelupapereita, enkä muuten kelvannut Big Shotin koneenkäyttäjäksikään! Vaikka osasin heti kiertää kammesta.


Emäntä hoki koko ajan "tassulla", mutta se nyt olis ihan sama, jos mä sanoisin emännälle, että "hampailla"!!! Eihän siitäkään mitään tulis ;D))) Mä askartelen ihan omalla tyylillä.


Ai että nyt olis sopiva päivä mennä käymään rannassa!!! No, tajushan se vihdoin. Uimaan en mene, mut siellä on paljon perhosia, ja niitä on kiva jahdata.

9 kommenttia:

 1. Jaa, etkö sinä tykkää uida! Tiitu ei varmaan osaakkaan, kun ei ole koskaan käyty uimarannalla. Ihan liian kuuma on ollut, ei jaksa oikein jalkoja siirrellä, joten sitten vaikka keskelle tietä pitkäkseen;)
  Ai sä osaat käyttää tuota BS:ää! Mulle on tulossa toi laite, niin voisitko sä tulla meille ja opettaa Tiitun käyttämään tota?

  VastaaPoista
 2. Osaan uida, mutta se on märkää!! Hyi.
  BS on meilläkin ihan uus, emännälle jus opetin miten se toimii ;D)
  Tiitu voi saada multa ihan lähiopetusta. Noista kuvista jo näkee, että olen mestari. Taidan mennä isona painokoneenkäyttäjäksi...
  Terv. Arthúr

  VastaaPoista
 3. Et saanu askarrella etkä ees lukee? Joo, munkin apuni noissa puuhissa tyssätään nopeesti. Outoo. Nytkin olisin kauheen mielellän auttanut äippää ja Tampereen tätsää betonivaluhommissa. Arvaa annettiinko? Joo ei.

  Sulla näyttäs olevan pari samaa kirjaa ku meillä. Meinaan noita koirakirjoja. Meinaaks meidän äipistä tulla koirakuiskaajia?

  VastaaPoista
 4. Voi Arttu kun et saanut toteuttaa itteäsi.Näin se on että koiran mielestä kiva jutska on usein ihmisen mielestä kiellettyä. Näin ainakin meillä.Kaikki mahdolliset tyynyjen, peittojen ja karhuntaljan repimiset.höh sanoo Ossi

  VastaaPoista
 5. En saanu, vaikka olisin osannu. Eipäs sitten anneta äipänkä lukea liikaa koirakirjoja! Kyllä se välillä uhkuu intoa, väittää jo kuiskailevansa mua hyväkäytöksiseksi... Silloin palautan sen maan pinnalle, ja teen huvikseni jotain luvatonta.

  M-L: Artulle saa riittää ronskimmat tarvikkeet, kuten pahvilaatikot ja järeät luut :)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä näyttää kampi pyörivän vinhaa vauhtia, tuollaisen askartelukaverin minäkin tarvitsisin ;)

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi kun oli hauska kuvasarja... On se kumma kun ei saa pyörittää kampea niin kuin haluaa ;))))

  VastaaPoista
 8. Raisa: Varaudu sitten suureen määrään silppua ja siivoamista ;)

  Maiju: Pyörittäminen oli ok, mutta kun otettiin jo hampaat avuksi, nostin laitteen takaisin pöydälle. Jotain hyötyä mäykyn tappijaloista; tavarat saa nostettua turvaan :)

  VastaaPoista
 9. Me ei edes tiedetty tuollaisesta koneesta, noloooooo... Ehkä Arthúr todellakin saisi esitellä ja opettaa tuollaisen käyttöä :) Me saatiin vaan nikkaroitua kanille ulkohäkki. Seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä muutama hyppy lisää, jotta kotiagi onnistuisi paremmin.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)