lauantai 24. syyskuuta 2011

Tuote-esittelijä


Tässä emännän itse tekemä lelu, josta tykkään kovasti. Voisin pitää vaikka tollaset koirakutsut, joilla esittelisin lelukoppani sisällön ja välipalana otettais emännän pöperöitä. Kukahan tulis, jos tämä olis kutsu ;))

PS: arvonta edellisessä postauksessa, 15.10. asti.

12 kommenttia:

 1. Onko Artulla noin ihana fleece omassa käytössä?
  Joskus mmutoin ne yksinkertaisimmat lelut vaan ovat niitä hauskimpia:) Täytyy muistaa kaivella läytyykö eriparisia hansikkaita:) tuommoinen vetoköysi on ainakin jossain ihan pentuajalta. Ihme, että se sentään on meillä säilynyt ehjänä. No se on laitettukin leikin jälkeen kaappiin ja nyt se on ollut siellä piiiitkään. Voi, että Arttu on niin soma töpselikuono:) Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Arttu söpöliini! ♥

  Tullaan todellakin kutsuille koko lauma! Sano vaan aika ja paikka. ;D

  VastaaPoista
 3. M-L: Fleece löytyi tarjouksesta, ja pitäähän koiran peitto sointua emännän verhoihin :) Päikkäreillä lainaan peittoa, jonka seurauksena sen alle kaivautuu sekunnissa koirakin, sopivasti polvitaipeeseen tai vatsaa vasten lämmittämään.
  Arttu kiittää kehuista, terkkuja sinnekin.

  annamari: Aika on tietty heti, pitäis olla jo ;) Paikka löytyy, kun lähdette vaan tulemaan tänne päin. Mä tulen sitten vastaan, kun kattiloiden kalina lähestyy ;D))) Mininakki ja muhvi kainaloon vaan ja matkaan, mars ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva.
  Me(kin) lampsittiin koko yö sinne Artun kutsuille, mut taidettiin eksyä ;) Pistäkkö valon päälle, et löydetään perille ;D)))

  VastaaPoista
 5. Aamu-unisia ollaan, mutta kiva kuulla että Arttu ei ole odottanut teitäkään turhaan :) Totta puhuen, leipomuksetkin on jo alulla, mutta niistä lisää myöhemmin... kun pääsette perille ;D)))

  VastaaPoista
 6. Voi, kun hieno kuva! ;) Hui..kutsut...jaahas taitaa olla jo meno päällä :D

  VastaaPoista
 7. MariaM: Juu, ihan poikki ollaan näistä virtuaalikutsuista ;)) Mutta kiva kun poikkesit :)

  VastaaPoista
 8. Ihana Arttu <3 Tuote-esittelijä osaa kyllä poseerata mainiosti, katse on suora ja vilpitön, kyllä tuolla meiningillä jo tulisi kaupat :)

  VastaaPoista
 9. Hyvä idea toi kutsu-juttu! Meidän tytöille kelpaisi ne tarjoilut, lelujakin voisi ainakin Typy vähän maistella.

  Pimun & Typyn emäntä

  VastaaPoista
 10. Maria: Kaupallisen alan koulutus on suorakatseiselle mäyräkoiralle pikkujuttu :)

  Pimu: Hanska-lelusta riittää maistiaisia kaikille ihanille tytöille Artun mielestä :)

  VastaaPoista
 11. Mitäpä ei tuollaiselta esittelijältä ostaisi :) Täällä jo jaloissa yksi pyörii malttamattomana, tahtoo kuulemma samanlaisen lelun. Jasu tulisi varsin mielellään kutsuille ja voisipa se tuoda jotain tuliaiseksikin, ehkäpä elämänsä tärkeimmän kepin.

  VastaaPoista
 12. Nämä bileet ei ihan heti lopu, joten mukaan vaan ;) Ja jos hanska loppuu, syödään keppi!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)