keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Korvat auki ja silmät kiinni


Käänsin korvat auki, kun haukuttiin kuuroksi... Puhtaat ne ainakin on!


Mahdoton häslinki yhden kakaran takia. Kyllä tässä nyt muutkin osaa olla söpöjä kuin tuo keskenkasvuinen.
Väsyttää...

16 kommenttia:

 1. Voi Arttu, sä OOT söpö!! Mutta niin on kyllä sun pikkuvelikin.. :)

  Ps. Täällä on ukonilma!? Eiks nyt oo lokakuu!??

  VastaaPoista
 2. Hih;) Ihania ootte molemmat! Älä Arttu mökötä... eikös ole kivaakin kun on kaveri?

  VastaaPoista
 3. On molemmat herrat niin luttanoita. En vaan voi sille mitään että minun mieleen tulee Bassesta se australian terrieri. Suloisen näköinen se on silti. Toivottavasti luonne yhtä söötti kuin ulkonäkö. Se karkkarin luonne kun voi olla aika kovakin.Nimimerkki kokemustaon:) :) Terveiset M-L ja Ossi.ps meilläkin on salamoinut tuossa ihan koko ajan.Annamari asuu varmaan meidän naapurissa:)

  VastaaPoista
 4. Voi että molemmat on söpöjä :) Kiva lukea teiltä kuulumisia siitä miten ensimmäinen koira sopeutuu toisen tuloon, ihan noin vain niin kuin varuilta tulevaisuutta ajetellen, ehkä meillekin sitten joskus... :P

  VastaaPoista
 5. annamari: Ukonilma, eikä! Pimeässä illassa salamointi näkyy varmaan aika liiankin hyvin. Arttu osaa olla niin "sielukas" ;)

  Sirpa: Kaveri on kiva, mutta kun se vie puolet rapsutuksista...

  M-L: Kieltämättä, ruumiinrakennekin aika lailla sama. Jospa se isoisä oli aussi... Epäreilua, haluan tännekin edes elosalamoita.

  Sunan: Alat vaan kouluttaa Pinjasta lapsenlikkaa ja sulle apulaista :) Muuten, ehtisitkö kurkata meilisi ihan palkinnon postituksen kannalta ;)

  VastaaPoista
 6. Oi, Onnittelut perheenlisäyksestä♥. Arttu varmaan on onnessaan kun saa leikkikaverin. Toisaalta omistushalu voi tulla esiin monissa tilanteissa. Kaikesta oppii ja kaikkeen tottuu.
  Vähänkö meidän sisarukset Kusti ja Roosa otti yhteen välillä aika rajustikin.Se kunkkuhan on selvitettävä tavalla tai toisella.

  Pst, Archie, olet kyllä paras, shhh ei puhuta kovaa ettei muut kuule.
  Terkkusin Kaisa ja Kusti

  VastaaPoista
 7. Ihania, voi viikset sentään :)))

  VastaaPoista
 8. K&K: Kiitos :) Omistushalua on puolin ja toisin, mutta vastapainona en ole nähnyt Arttua koskaan niin peruslevollisena kuin nyt!
  Archie tietää olevansa best :)

  Raisa & Funi: Viiksiä myöten ihania :)

  VastaaPoista
 9. Basse: Ehkä sulla on vaan valikoiva kuulo, ainakin ruoka-aikaan ne kannattaakin pitää auki ;)
  Arttu: Ihana söpis oot!

  VastaaPoista
 10. Elli: Ruoka-aikana täällä on kaikki hereillä, ei pelkoa :) Bassekin on oppinut jo imenemään siihen kohtaan istumaan, mihin sen kuppi laitetaan sitten, kun Arttu on saanut ensin omansa. On tajunnut, että kaverin kupille on turha kurkotella :)

  VastaaPoista
 11. Ihanaa!Arttu on saanut kaverin :-D Söpö veijari!Kyllä ne koirat kummasti nauttivat kaverin seurasta.

  VastaaPoista
 12. Veijari tosiaan :) Arttu kaipasi kovasti koiraseuraa, mutta osaa nyt varmaan jo arvostaa myös rauhallisia iltoja ilman korvissa roikkuvan riiviön iltahepulia :) Mutta kaikki on kestettävä, riiviökin aikuistuu joskus.

  VastaaPoista
 13. Se on vain hyvä kääntää ne korvat välillä kunnolla auki, kun tuppaa tuo kuulo olemaan koirilla joskus HYVIN valikoiva! :D

  VastaaPoista
 14. Anniina ja Saimi30.10.11

  Saimilla on selvästi ikävä Arttua ja Bassea! Telkusta tuli ShowHau, ja siellä oli mäyräkoiraesittely. Pitkään saimi katseli sängystä, sitten hyppäsi maahan ja meni telkun eteen seisomaan takajaloilleen :D Kun tuli muita koiria ruutuun niin ei enää kiinnostanut.

  VastaaPoista
 15. Marika: Valikointia on ilmassa... emännällä taas kurkku käheänä asioiden toistamisesta!

  Anniina & Saimi:
  Kiva kuulla, että apinoita kaivataan :) Saimille terkkuja, metsässä jahdattavat pojat ovat käytettävissä taas, olemme palanneet reissusta.

  VastaaPoista
 16. Moi pojat ja Mai!
  Blogissani olis jotain kivaa sinnepäin;)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)