lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulun odotusta


Piparikortteja on iso pino, tässä ensimmäinen maistiainen :)


Adventti on valmistautumista ja joulun odotusta. Tämä adventtikalenteri joutuu odottamaan aika kauan... ehkä ensi jouluun, koska ei tullut valmiiksi ajoissa.


Voisinks mä opetella ite rillaamaan meille aamupalaa, jooko? Kestää niin kamalan kauan aina toi sun annostelu.


Anna jo sitä muonaa!!

4 kommenttia:

 1. Kyl sä Basse oot niin kätevän olonen, että äkkiä oppisit ton rillaamisen. Ja voishan ne rillattavat syyä kyl ihan ilman paistookin. Eiks jeh? Terkkui myös Artulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana piparikortti!! Ja suloinen Basse! ♥

  Oliko kivat myyjäiset? Kävikö kauppa? Nyt sitten lepäilet loppu viikonlopun ansaitusti (lue: kirjoitat ensi viikon Herkkulauntai-postausta valmiiksi).. ;DD

  VastaaPoista
 3. Myrskyli:
  Ehkä B kuvittelee rillaavansa itse nopeammin mitä emännän annostelema raakaruokinta kestää. Hyvin on poika oppinut odottamaan silti luvan saamista ennen kuin syöksyy kupille. Siihen se sitten ISTUU nauttimaan annoksensa :) Eli kiire loppuu, kun pöytä on katettu.
  Terkut sinnekin :)

  VastaaPoista
 4. annamari ja pötkylät:
  (vaikka sulla onkin vaan yks aito pötkökoira, toinen sitä kuuluisaa näysky-rotua, kuten Bassekin ;)
  Myyjäisiä on ihana järjestää, sisustaa, kattaa ja koristaa :) Ja valmistaa myytävää. Sattui muitakin myyjäisiä samalle päivälle, mutta ihan kivasti oli asiakkaita. Hih, voisin tosiaan postailla herkuista. Pitää mennä pakastimelle kameran kanssa ;D) Loput herkut odottelee siellä joulua.
  Aion laiskotella, ainakin tämän illan. Pitkät päikkärit jo otettiin koirien kanssa, kerrankin niilläkin on rauhallinen päivä oikeaan aikaan. Jospa huomenna sitten "huoltais" koirien ulkoilutusta ihan pisimmän metsälenkin kautta. Tänään nekin saa herkutella :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)