sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Piparkakku N:o 3


Pipareita ei tule puuttumaan :)

Eilisen postauksen vintage-kuvasta on tulossa samanlainen "tuote" kuin tästä :)En ymmärrä, miks pitää ostaa uusi imuri ja parkkeerata se mun petin viereen! Onneks väri sointuu mun käpäläkarvoihin, muuten nakittaisin Bassen tihutöihin... Noi männynneulaset ei sit oo mun takia tuolla imurin mahassa. Eikä noi kamalat villakoirat...

6 kommenttia:

 1. Valokuvat eivät tee ihan oikeutta sinun piparikorteillesi. Oikein tarvitsee miettiä ketkä ansaitsevat noin hienot joulukortit. Hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää ja Artulle sekä Basselle rapsutuksia.Terveiset Kirkkonummelta M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 2. Pitäis viritellä kohdevalot, tai odottaa aurinkoista päivää, mutta eihän nämä kortit olisi täällä enää silloin :)
  Itsenäisyyspäiväänne rauhallista oloa ja lepoa myös sinne.

  VastaaPoista
 3. Oikein maukkaan näköisiä kortteja. Kyllä vastaanottaja on iloinen.

  VastaaPoista
 4. Nam, ainakin sopivat hyvin yhteen tämän joulun leipomishysteriani kanssa :)
  Itsenäisyyden iloa teillekin.

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs olet tehnyt monta upeaa piparikorttia. Miksen minä ole älynnyt moisia tehdä. Olen kyllä tehtaillut joulukortteja, mutta eivät vedä vertoja sinun korteillesi.

  Villakoirat - mäyräkoiran vihollinen ;D))) vai mitä, Arttu. Ja Basse oli siellä aiemmassa postatuksessa niin söpösenä vahtimassa grillipakettia.

  VastaaPoista
 6. Kaikki alkoi tuosta kivasta piparistanssista, jonka tilasin helpottamaan ideointia :) Ja kaikkien itse tehdyt kortit on uniikkeja ja aitoja, ei niitä sovi vertailla keskenään. Jatketaan askartelua, joka vuosi opitaan jotain uutta :)

  Ainakin koirat saa villakoirat sängyn alta esille, ja sitten pitää ottaa taas imuri käyttöön :) Tosi hyvin kyllä imurointi sujui tänäänkin, vaikka Basse on kuulemma ennen pelännyt imuria.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)