lauantai 21. tammikuuta 2012

Basse reissussa, osa viis

Reissussa oli kaks ihan huippujuttua noitten edellisten lisäks. Ekaks mä näin Artun. No, se kävi melkein heti alkuriehumisten jälkeen mun kainaloihin ja niskaan kiinni, mut onneks sen isottelu loppu aika pian.

Sit mamma tuli taas hakemaan mua ja mentiin yhdessä jonkun hevostätin luo. Mä pääsin niille kylään ja me oltiin siellä yötäki. Ensin ne ihmiset leikki mun kanssa aika monta tuntia, mä vaan määräsin niitä heittelemään leluja ja läähätin innosta. Sit piti mennä nukkuun ja se täti tuli hieromaan mun niskaa ja mulle tuliki kauhee kakkahätä. Mamma lähti mun kanssa keskellä yötä ihan jännille kävelypoluille eikä ollut ees vihanen :) Kakan jälkeen palattiin sisälle ja mä menin heti nukkuun, olin leikittäny niin kamalasti ihmisiä, että väsytti. Nukuin täysillä aamuun asti ja sit se kyläpaikan täti meinas myöhästyy töistä, kun ei se olis malttanu lähtee mun luota :) Setä lähti jo aamulla puol viis, mut en jaksanu siihen aikaan edes murista, kun tiesin kuka eteisessä kolistaa. Se setä konttas illalla mun kans lattialla, joten se oli ihan vaaraton.

Nämä oli ihan huippuja. Mamma voi kertoo, jos sillä on jotain muuta viälä.

4 kommenttia:

 1. Vaaraton setä! :D Bassella on ollut varmasti tosi mukavaa, hevosia ja kaikkea :)

  VastaaPoista
 2. Hih!On sulla ollut kivat reissut;-) Multa vietiin eilen (äidin mukaan) miehisyys ja nyt on kummasti ilmestynyt munkin kurkkuun moottori.En tajuu,mistä johtuu :-o Varmaan toi miehisyys juttu tarkottaa moottorin asennusta.Kamalaa pottaa joudun pitään päässäni,ennenkuin toi moottori on kunnolla päivitetty ja jossain paikoissa on kummaa kiristystä.Kai siinä hermotkin jo palaa,höh!Typerät ihmiset eivät tajua pienten koirien juttuja.Sitäkään en tajuu,miksen saisi riehua ja viilettää pitkin kämppää,niinkuin ennenkin.Aina komennetaan...Parasta on,että jos mä kärsin potta päässä,siskollakin on sellanen päässä :-)Jotain hörisevät,ettei sisko saa hoitaa mua.Miksei?Ei noi kaksjalkaset paljoo tajuu meidän maailmasta.

  VastaaPoista
 3. Voi että, nää teidän poitsujen jutut on hauskoja! Ja hauskaa on selvästi myös molemmilla reissuissaan ollut. <3

  VastaaPoista
 4. Maria: Hepoista oli jäljellä vain tuoksu tallikamppeissa, kun ei ehditty mennä katsomaan niitä. Arttu on hepat nähnyt, ja silloin olin siitä ylpeä :) Se osasi käyttäytyä, vaikka jättihepo käveli tallin käytävällä ohi.

  Nirppu: Toivottavasti paranet pian ja sitten voit nauttia elämästä hiukan rauhoittuneena :)

  annamari: Kiitti... jos olis ollutkin aikaa paneutua näihin reissukertomuksiin, mutta lataan vaan aamusta iltaan töitä ja muuta tekstiä, jossain kohdassa välipalaksi heitän postaukset ja jatkan taas. Helmikuussa helpottaa :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)