lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pettymys urallaTämä on niiiiin tätä. Ihan hävettää tulla tänne kertomaan. Ei olis pitänyt retostella liian aikaisin. "Asiakas" on nyt päättänyt, että poseeraankin vaan jossain S-Vinkit -läpyskässä. Se on vissiin YH:n välissä tuleva liite, mut arvatkaa ottaako mua päähän. Toivottavasti se "liite" on edes koko Suomessa sama. Muussa tapauksessa vaan Hesan seudun kamut näkee mun kuvan... 

Kaiken huipuks mamma lähti tänään eilen Bassen kanssa jonnekin! Se kakara saa nyt kaikkee sen järsimisjutun vuoksi! Ne oli ainaski neljä tuntii poissa. Mulla oli hurjasti lenkkivajausta ja sit ne tuli niin väsyneinä takas. Basse oli päässy johonkin ihan uuteen paikkaan, haisi vierailta ihmisiltä ja lenkkipolulta! Sortoa tää on, eikä muuta.

PS: Herkkulauantai jää tekemättä, kun mamma huitoo ympäri huushollia. Meille tulee sunnuntaina vieras, joka on muutaman päivän. Kivaa :)


11 kommenttia:

 1. Kyllä sua nyt sorsitaan :) Mutta kuule, pääset sentään painettuun julkaisuun, oli se sitten lehti tai liite. Se on aika paljon enemmän kuin monella muulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niisk, niin kai sitte. Kaunis Nelli, olet lohduttava ja kiva.

   Poista
 2. Matka kuuluisuuteen on kivinen ja mutkainen, mutta huomaat kyllä sitten, kun olet huipulla. Siellä kuulemma on tuulista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin vielä. Tuuli menee korviin. Taidan pysyä perusmäyriksenä vaan, kiitti Olli vinkistä.

   Poista
 3. No todellakin epistä, että sä riudut yksinäs ja se puuseppä-Basse pääsee kaikkeen mukavaan. Noh, onneks teille tulee kylikkäitä, niin suakin huomioidaan.

  Äippäs skannaa sen esitteen tänne blogiin, niin mekin sit päästään sitä ihaileen, meinaan jos se mainos jaetaan vaan kehäkolmosen sisäpuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Olen antanu Bassen huomata, mitä mammanpojille tapahtuu... sitä on kiva vinguttaa ;)) Ja kyläilijästä otan kyl kaiken huomion irti. Siinä jää Basse kakkoseks, se on varma.

   Poista
 4. Liiks! <3 Oot niin pettyneen näköinen kuvassa. Mutta häntä pystyyn kuule! Teikä on niin komee poika, että sen todistamiseks ei tarvii mitään lehtijuttuja. Sen sijaan toi velipojan ylenpalttinen huomioiminen on ihan epää. Mieti taas sitä meille muuttamista, jooko! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... mietin, mutta kun äippä vahtii ulko-ovea, ei taida olla tilaisuutta hilpasta Matkahuoltoon. Nyt meillä on vielä toi kiva vieras, jonka sylissä on kyl kiva köllötellä, kun äippä on töissä :)

   Poista
 5. Anonyymi31.3.12

  Kuules, ei mitään hätää... Tämä hieno esite (ei läpyskä)on ilmestynyt myös täällä Suomen lapissa, joten ei mitään hätää. Olet valtakunnan julkkis. Aika sattumaa että katselin esitettä ja ihailin kuvaa, kukas nätti koiruli siinä poseeraa... ja nyt tänään löysinkin vahingossa blogisi ja tajusin että sinähän se siinä.
  Ei muuta kuin kuono kohti uusia haasteita.
  t. fanisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinä ihana ihminen Lapista :)
   Arttu on siis sittenkin julkkis, vaikka suurempi näkyvyys YH:n taholta peruuntuikin :)
   Aurinkoa sinne ja tule toistekin blogiimme.

   Poista
 6. Voi aaks <3 Dana kanssa jäädään odottelemaan josko nähtäis teikäläisen kuva nyt kun tuo emäntä viimein hommas itelleen sen äskortin ja saahaan tänneki se lehti! MAkia homma!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)