sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Terassikoirat

Hei vaan, hei. Olen Basse, jos joku ei sattuis tunnistamaan mua uudessa kesäpaidassa. Olin toukokuun alussa nypittävänä ja sain sieltä tällasen paidan mukaan. Eikö ole hassua, kun ekaks on harmaankirjava villapaita ja sen alta löytyyki musta bodi ja vaaleenruskeet sukat :)Artulle ei kuulu mitään uutta, siks tällä kertaa on vaan mun kuvia. Arttuhan on niitä miähiä, joilta lähtee villahousut juhannukseks ja uudet kasvaa ennen Jaakon päivää ;))) (Tosta saisin hammasta, jos Arttu kuulis. Mut totta se on, meillä asuu Mä ja Mamma ja ViluKissa Arttu.)


Toinenki kylki on symmetrinen, mut tässä kuvassa lyhyeksi muotoiltu parta tulee paremmin esiin.


Me ollaan pihalla monta tuntia päivässä. Saatais olla enemmänkin, jos ei Arttu sekoilis ja haukkuis kaikille tutuille, jotka menee ohi. Ne tutut vaan nauraa, mutta mamma on kiukkunen. Ja se ei oo kivaa...


Mä osaan olla yksinki ulkona. Kieriskelen palloni päällä selällään, nakerran keppiä, istun varjossa, kiepsahdan ympäri ja kattelen toiseen suuntaan, sit vähän toiseen, nuuskuttelen... En tajua, miks Artulla on aina oltava ohjelmaa, muuten se pitkästyy ja kitisee. 


Viälä yks profiilikuva :) Tässä kohdas mein Terassia on Artun saalistuspaikka. Se jahtaa itikoita ja öttiäisiä, joita ei Mamma kuulemma erota katsomallakaan. Mut Arttu peruuttaa pois Terassilta, odottaa että itikat laskeutuu ja hyökkää! Mua ei huvita, tarkkailu ja pallottelu on kivampaa :) Ja Mamman kans ulkoilu.

Kivaa kesää teillekin, me palataan pian!

------

PS: tää postaus oli vähällä taas jäädä suunnitelmaksi!
Kone-Omppu on kunnossa :)
Kameran johto on taas hukassa :(
Mamma päätti hakea töistä toisen johdon :)
Mamman työpaikan avaimet oli hukassa :(
Mamma etsi kovasti...
Mamma alko hermostua :(((
Avaimet löyty :)
Mä en olis halunnu olla kuvissa paikallani :I

Kaikki on nyt sanottu, se on moro!


PS2:
Jos joku ei muista, miltä näytin talvella, tässä yks kuva joululta ;)

14 kommenttia:

 1. Ai että miten komea poika! :) Vaikka komea olit kyllä talviturkissakin, mutta tämä body + sukat pukee sua todella hyvin! :)

  Aika metkaa, että kuvissa on kuin kaksi koiraa...sehän on aikasta vinkeää, että talvella mamman ja Artun kanssa asuu ihan eri koira kuin kesällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metkaa on myös se, että Basse ON kuin eri koira lyhyessä kuosissa! Vai onko ero vain omassa mielessä, ja kun suhtaudun koiraan karvojen/karvattomuuden luoman mielikuvan mukaisesti, koira vastaa eri tavalla... Onpa tämäkin koirapsykologiaa epävirallisimmasta päästä ;)))

   Poista
 2. Hieno kesälookki vaikka on se söpö se talvikarvakin mutta se ero on aina huikea. Ossikin on nypitty, leijonanharja poistettu ja tyttö totesi, että onpas Ossi kutistunut:) Mutta sinulla on vielä tuollainen hieno värinmuutos. Ei tarvita purkkia. Terkkuja ja kiva, että blogi päivittyy. Artulle ja mamillekin terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nypitys oli tarpeen, koska mun ruoka-annoksia oltiin pienennetty, kun olin kuulemma läski! Nyt kaikki näkee, että oon ihan solakka. Terkut Ossille, mun kutistusmiskamulle. T: Basse

   Poista
 3. Kyllä se teidän terassi onkin sitten komee, sanoo meidän mamma. Se ihastelee myös Bassen komeutta. Mää sanon sulle Basse, että on se kuule ihan hyvä olla lyhytkarvaisempi näin kesähelteillä. Kuuma tulee niin helposti, vaikkei vielä tänään tullut kuin vaan välillä. Yleensä ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, monta lautaa vierekkäin ;)
   On kiva olla lyhytkarvanen ja sit taas pitkäkarvanen. Eihän Bassen sukupuusta ole muutenkaan varmaa tietoa. Ollilla on toista, aina vaan aluspaita päällä kuten meidän Artulla.

   Poista
 4. Voi Basse, Basse, ihanaa että oot bäkkelis. Meil on äipän kans ollu ihan vallan hurjan ikävä sua. Herranjestas mikä komistus sieltä kuoriutuikaan sen söpön karvaturkin alta.

  Mä taidan olla ehkä enempi kuitenkin samanmoinen kuin Arttu, tykkään kans kaikenmoisista öttiäisistä, ja mä yritän järkätä mun porukoille ohjelmaa, leikkii ja silleen. Et en viihdy niin kauheasti omassa saurassani, mäkin alan helposti kitiseen ja iniseen. Mä en kyl liiemmin hauku, mut viime päivinä (just kun äippä kehu mua haukkumattomaks) on ollu kyl muutama erikoistapaus, et mun on ollu ihan pakko avata sanasen arkkuni. Ettei se (äippä) luule etten mä osaa haukkua, osaan kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eh-heh, kiitti Elli ;)
   Ja varmana oot enempi samanmoinen kun mä, ollaan niinku enempi samaa rotuaki. Vastakohdat täydentää toisiaan, eks tiä ;=)
   Terkuin, B

   Poista
 5. Mr B, onpas sulla ollu iso muodonmuutos tai siis muuttumisleikki. Komee ny kuitenkin oot myös tossa bodyssa. Kevyttä kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevyet tassut sullekin Myrskyliini :)

   Poista
 6. Voit että Basse olet komea ! Ihmettelinkin jo mihin olette kadonnee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kadota vähällä, mutta joskus on tauon paikka, kun tekemistä on liikaa :)
   Kiitos Nelli ;)

   Poista
 7. Oho, ootpas eri näkönen! Komia kesäturkki. Miltäköhän mä näyttäsin kesäkuosissa...? Mun mamma tiedustelee, että mitkä noi sun valjaat on. Ne näyttää kuulemma hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valjaat on Ergocomfort-merkkiset, jostain nettikaupasta ostettu. Ne sopis varmaan sulle hyvin, kun sulla on kainaloissa karvapehmusteet :)
   Tästä vanhasta postauksesta voit lukea, miksi ne jäi Artulla käyttämättä:
   http://myymimaikku.blogspot.com/2010/09/muotia-vai-piinaa.html

   PS: Näyttäisit varmaan sutjakalta ja sporttiselta kesäturkissa :) Nyt olet suloisen pehmoinen, mutta kuuma sulle ehkä tulee kesällä?

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)