torstai 31. toukokuuta 2012

Missä kesä on?


Haaveilen kesästä. Kun aamulla herätessä voi ensimmäiseksi työntää nenänsä nurmikkoon, kuulla sirittävien ja pörisevien kavereiden heräävän heinikossa, tuntea lämpimän tuulen lepattavan korvia, kun juoksen villisti pitkin pehmeätä pihaa.

Tähyilen kesää. Onko se laskeutunut pienen koiran tasolle vai lentänyt niin korkealle, ettei sitä näe. Miltä kesä näyttää, onko sitä olemassakaan.

Kaipaan kesää. Kun minun ihmiseni on kotona koko päivän. Pääsen uusiin paikkoihin, humallun tuoksuista ja äänistä, tunnen auringon lämmittävän kylkeäni. Katson ruskeilla silmilläni ihmistä ja haluan kertoa hänellekin; nyt on kesä, nautitaan siitä.

12 kommenttia:

 1. Meillä ei ole kesä kuin kalenterin mukaan. Yöllä oli -5 pakkasta ja päivällä päästään tuonne +10 tuntumaan. Ja tuulee.
  Ei ole mäyräkoiran kesä tämä, ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, liian kylmää teillä. Ehkä kesä pian tulee, tekee vaan kiusaa ensin :)

   Poista
 2. Ihana <3 Ja tuo uusi banneri on hurmaava...Basse tuolla puskan juuressa on ylisöpö :) Äyh että mäyriäiset eivät osaisi arvostaa jos tietäisivät miten ne kirvoittavat lepertelyä ja huokailua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bannerin kuva tuli vahingossa kun nappasin B:stä kuvan sälekaihtimien välistä. Siitä nuo "sumennukset" reunoissa. Trikkikuvat on kivoja ;)

   Mäykyille pitää lässyttää vasten naamaa, sitä ne arvostaa :)

   Poista
 3. Kesä on Basse huomenna:) ja ehkä lämminkin tulee jossain vaiheessa. Toivotaan näin. Hieman lämpimämpää saisi olla meilläkin vaikka täällä oli sentään aamulla sellainen +13 yhdeksän aikaan. Terkkuja M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna? Kiva :)
   Sais loppua jo kurkuntaimien kuskaaminen illalla sisään ja aamulla/päivällä pihalle. Kun ilmat paranee, alkaa taas se armoton jonotus takaovella. Mutta pihalla riittää puuhaa mullekin, kukkapenkin olen aikonut tehdä ja rajata turveharkoilla. Siitä projektista toivon mukaan lisää myöhemmin. Aina lupaan, ja sitten postaus unohtuu, kamera katoaa, kone hajoaa etc...

   Poista
 4. Täälläkin odotellaan jo kovasti lämpimämpiä ilmoja. Erityisesti Pimu rakastaa auringossa makoilua. Ehkä ne helteet tulee jo ensi viikolla... Mukavaa viikonloppua teidän poppoolle!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää pitää vähän odottaa. Se sujuu hyvin sohvannurkassa sateen ropinaa kuunnellen :)
   Iloista viikonvaihdetta!

   Poista
 5. Meil oli ja meni kesä. Oli gaumee helle ja hyttysiä ilma sakeena. Ny sataa ja on gaumeen kylmä. Koskaan ei oo sopivaa ;)

  Mut oottele sä kesää, sulla näyttäs olevan toi auringonottotuolikin jo framilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis, meilläki oli hellettä. Mut hyttiäiset Arttu napsi suuhunsa :)
   Odottelen sitä, kun tehdään mamman kanssa kukkapenkki takapihalle. SIitä tulee kuulemma Gaumeen Suuri, johon mä en saa mennä kaivamaan. Varmana menen...
   Menen kyl mieluummin varjoon, mulla on herkkä nahka ;)
   Toivottavasti kesä tulee sullekin, kai se voi olla kahdes paikas yhtä aikaa??

   T: B

   Poista
 6. Kesäksi riittäisi, kun lämmintä olisi maksimissaan n.20-22 astetta, ei enempää. Liian kuumassa on tukala olla ja itikatkin saisivat olla tulematta. Nyt on pystynyt yölläkin nukkumaan viileyden puolesta, valoisuus ehkä hieman häiritsee.

  Mutta nautitaan tai yritetään nauttia tästä kesästä, kun sitä on koko talven kaivattu. Aurinkoineen, sateineen, tuulineen, itikoineen...

  Mäkin huomasin taannoin tuon uuden bannerin, mutten hoksannut siitä kommenttia laittaa. On kyllä tosi hieno! Basse, lutusena, kuten aina ja Arttu niin tarkkaavaisena tai miettiväisenä, mitä lie mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on niin lyhyt. Ihan sama vaikka sataa ja paistaa, on kylmä ja kuuma, tämäkin on jo ihanaa kun kasvit kasvaa ja kukat kukkii :) No... ehkä vähän vois lämmetä, näpit oli aika jäässä lenkillä.

   Arttu jahtaa niitä hyttiäisiä tossa kuvassa :) Joka ei siis oikeasti ole tuossa kohdassa pihaa...

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)