lauantai 7. heinäkuuta 2012

Helteen pehmittämät

Kukkapenkissä näkyy vihdoinkin kesän merkkejä.


Miksei saa mennä ulos? Olin vaan kaksi tuntii aamulla! Mihin paistaa aurinko? Mitä varten odotetaan iltaan? Miksei voi olla koko päivää helteessä? Mistä se helle tuli? Onko helle sama kun kesä? Eiks me odotettu kesää!!!


Täytyykö mun olla aina tämän blogin pelle?


Mun päähän et laita järsittyjä käpyjä!

Mentäis ulos... ihan pikkusen vaan.

7 kommenttia:

 1. Kaunis, siro kukka ja paljon nuppuja näkyvissä.

  Basse: Ulkona läkähtyy. Kaks tuntii on aika paljon. Aurinko paistaa risukasaan ja vähän takapihallekin ;) Illalla on vähän viileämpää. Voi tulla auringonpistos (=huono olo). Helle tuli taivaalta. Helle ei välttämättä ole sama kuin kesä, mutta harvemmin sitä talvella on hellettä ;) Juu, odotettiin.
  Riittääks nää vastaukset sulle?
  Arttu: Ehkä sä oot vaan niin hauska ja magee tyyppi!

  Niin, olet ehkä huomannut, että me ollaan muutettu. Avasin samalla toisen bloginkin. Mulla heittää tuota nimeäni klikkaamalla profiiliin josta pääsee valkkaaman jompaankumpaan blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karpaattienkello - jos oikein muistan :)

   Takapiha on risukasa, kun ainoa puumme, ikivanha mänty, varistelee aina tuulella kuivia oksia ja käpyjä ;)) Ja sinne kyllä paistaa, aamupäivästä iltaan asti. Basse on niin läähätyksissä heti, kun on yli 20 astetta. Sen jälkeen Arttu vasta tarkenee kömpiä pois peiton alta...

   Juup, olen käynyt uudessa blogikodissanne, mutta ollut niin huono kommentoimaan viime päivinä. Et usko, mutta oma kone on taas hengetön, ja yritän pärjätä muinaisella rakkineella, joka on todella hidas.

   Poista
 2. Anonyymi7.7.12

  Samaa nähty täällä, lämpimällä ilmalla ulkoilu on pop.

  VastaaPoista
 3. Voi Arttu töpselinenä. Sinä olet komean näköinen jopa jyrsitty käpy päässä ja Basse pienoinen, koko päivää ei vaan voi olla ulkona (yleensä), varsinkaan, jos on helle:) Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli pilvistä, mutta silti lämmintä - jopa hiostavaa. Eipä ollut enää tungosta ulko-ovella! Mun mielestä taas oli paljon parempi ulkoilusää, viritin takapihan kukkalaatikoihin kastelusysteemit, jotta muutaman päivän pysyvät hengissä. Tehdään pieni reissu tonne lounaiseen ilmansuuntaan.

   Poista
 4. Ihanat pojat :) Arttu ei näytä siltä, että käpy somistaisi nyt kovinkaan hienosti mäyräkoiran jalomuotoista päätä, mutta pellenrooli on aina välillä pakko ottaa; ihmiset nyt vaan ovat sellaisia! :)

  Helle on i-h-a-n-a-a, mutta petollista. Nyt kun takapihalla ei ole enää järveä näin kotioloissa, on taas vähän katsottava, että miten koirien kanssa on ulkona :(

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)