maanantai 16. heinäkuuta 2012

Loma-askartelua

Tein ensimmäisen kaulakorun. Tämä oli korttien väsäämiseen verrattuna helppoa! Tosin ei aivan yhtä halpaa, ainekset piti käydä melkein kaikki ostamassa. Koru näyttää minusta kaulassa paljon paremmalta kuin kuvassa, mutta enpä silti laita kaulaani kuvaan ;)


Pidin kovasti noista valkoisista "suomuista", joita on kaksi ison pallon kummallakin puolella, ennen kuin valkoiset pyöreät helmet alkavat.


Pitkulaiset, hopeanväriset "helmet" olivat myös käteviä, niistä sai aika nopeasti koottua kaulakorun yksinkertaiset, niskan taakse jäävät kohdat.

6 kommenttia:

 1. Vau, upea sommitelma. Toi on kans hieno toi metallikukkapallo. Noi pitkulaiset on putkihelmiä. Koru näyttää hyvältä tota turkoosia vasten. Mitä ei kaulaa mukana ;D))

  VastaaPoista
 2. Hieno! Mullakin heti kiinnittyi huomio noihin "suomuihin" ja mietinkin, että mitä materiaalia ovat? Näyttää ihan mineraalilta....hiotulta kvartsilta tms. Tuo koru on tuollainen hillitty, mutta silti näyttävä :) Varmasti nätti erilaisten asujen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis koru onkin:)

  VastaaPoista
 4. Ellieli: Ei kaulaa, jätän sen esittelyn muille ;)
  Ahaa, putkihelmiä siis, niitä pitää saada lisää.
  Koru on jotenkin vaisu kuvassa, mutta tummansinisen paidan kanssa aika kiva :)

  Maria:
  En tiedä materiaalia, en huomannut kysyä kaupassa.
  Nettikaupoissa näyttää olevan vaikka mitä särölasista alkaen simpukankuoresta tehtyihin helmiin. Olen ihan uudella maaperällä koruilussa :)

  Sirpa ja Tiitu:
  Näitä pitää tehdä lisää, mutta enemmän väriä ensi kerralla :)

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs. Meinaatko siirtyä korteista koruihin? Terkkuja M-L

  VastaaPoista
 6. Kortit kulkee mukana, mutta täytyy vallata uusia kädentaidon sarkoja :) Voi sitten tehdä koruja, kun kortit tympii, kuten tällä hetkellä.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)