perjantai 30. marraskuuta 2012

Mitä me kesällä tehtiin??

Ulkona vahdittin, jahdattin itikoita, syötiin ruohoa tai haukuttiin naapureita...
Mutta joskus innostuttiin köydenvetoonkin, kun mamma oli pihalla mukana!

Vetäminen on myös jalkatyötä, häntä pitää tasapainon.

Ärrrhhhhh...

...ärrrryyyhhhhh....

...rärrärärrrrrrräräärrrrrrr...

...nngggghhhh...

Periksi ei annettu ;)

Eikä anneta periksi nytkään, vaikka hirmuisen kylmä viima tulee aamulenkillä päin pientä koira niin, että täytyy oikein pysähtyä vetämään henkeä ja katsoa mammaa, että eikö tää jo riitä! Asiat hoidetaan rivakasti - ja sitten takaisin sisään lämpimään, riehumaan ja syömään :)

Iloista joulukuuta, palaamme ruutuun aina kun ehdimme!

18 kommenttia:

 1. Anonyymi30.11.12

  Muistatkos sellaista (vanhaa) mainosta kun "sidostesukka kestää"? Siinä kaksi koiraa veti sukkaa. Tuli vaan jostain syystä mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, muistan :) Sisällä vedetään sukkaa, kaikki rikki menneet sidotaan kaverusten vetoleluiksi, ja kyllä nämä nykyisetkin sukat aika kauan kestää koirapoikien käsittelyä ;)

   Poista
 2. Anonyymi30.11.12

  Kivalta puuhalta näyttää, pitäis olla kaveri mullakin, että pääsis kokeilemaan ihan livenä. Palvelijatar kyllä yrittää järjestää virikkeitä, mutta kyll vaan mäykkykaveri olis mukava olemassa.
  Me seurataan tätä blogia Palvelijattaren kanssa mielenkiinnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuumit, rotukamu :) Lajitoveri on parasta, mutta ilmankin pärjää, kun on niin hyvä palvelusväki kuin sulla! Onhan se hiukan säälittävää, kun täälläkin emäntä konttaa lattialla ja on kiskovinaan riepua... toisella silmällä vilkuilee kännykkää, kelloa tai muuten vaan on olevinaan kiinnostunut, vaikka ei aina olekaan.
   Kiva kun seuraatte meitä, tykkäämme :))

   Poista
 3. Oi kuinka kivoja kesäkuvia. Tuolla ulkona on nyt tullut NIIN paljon lunta, ettei edes sisu auta. Ossi meinasi niinsanotusti hukkua lumeen. Ei tarvinnut ei tytön eikä miehen tehdä pitkää lenkkiä. Huomenna mies ajaa tuon tien puhtaaksi. Lunta on tiellä reilut puoli metriä. Ihan uskomatonta.... Taas pääkaupunkiseudulla taitaa olla kyseenalainen kunnia olla Suomen lumisin paikka:) Terveisiä ja rapsutuksia AB:lle, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäh? Lunta?? Puoli metriä!???
   Meillä on ollut pari päivää jäätävä viima, joka menee pipon ja hupunkin läpi lenkillä, mutta lunta on tihuttanut tänään ehkä sellaiset puoli milliä jotain valkoista pölyä, ja sitäkin on vaan niissä kohdissa, mistä tuuli ei ole heti puhaltanut lumijauhohippuja pois. Basse on edelleen nyppimättä, joten hirveitä nuoskakinoksia ei kaivatakaan, mutta edes vähän kunnon LUNTA tänne ja sassiin! Siis Bassen tassukarvoihin tarttuu lumi ihan paakkuina, joten ei ole kiva pojan pomppia hajareisin, kun hirveät lumipallot roikkuu karvoista ;/
   Terkut Ossille ja emännälle, älkää ottako kaikkea lunta teille...

   Poista
 4. Hurja mittelö teillä on ollutkin. Kivaa varmaan. Upeita koruja emäntänne on värkännyt. Tykkään niin tuosta turkoosista.
  Pirtsakoita ulkoilukelejä, vaihteeksi lumivuoria. Lienee meillä aika harkita lisäjalkoja;
  Kaisa
  p.s. Minulla on serkkutyttö Penni ollut täällä seuranani viikon verran. Ihan hyvin on tultu toimeen. Siskon kanssa kaikki oli niin turvallista. Mutta jo neljäntenä yönä nukuttiin samassa korissa Pennin kanssa. Sillä on ja orpoa kun sen äippä(samassa taloudessa asustava)kuoli keväällä.
  Terkkuja toivoo Kusti ja serkkunsa Penni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta sielläkin, miksei meillä :/
   Onpa ihanaa, että olet saanut Pennin kaveriksi :) Kiva kun teillä on seuraa ja unikaveri toisistanne, ikäväkin unohtuu helpommin. Kun Artulla oli tyttökoira yökylässä, Artun peti oli jo eka yönä tyhjä ja rontti löytyi Saimin kainalosta :D)

   Iloista joulukuuta Kustille, emännälle ja Pennille!

   Poista
 5. Tei on ollu kivat leikit, ihan ku meilläkin. Ny kahlataan lumessa ja palellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksin on kivampi leikkiä ja kahlata.

   Poista
 6. Teillä onkin ollut hieno kesä! Voih, kesä, mä NIIN kaipaan sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tulekin ikävä kesää, kun katselee noita kuvia... Vaikka nurmikko repsottaa ja koira (Basse) hapsottaa :) kesäfiilis on täydellinen.

   Poista
 7. Muistan kyllä, että pojat tykkäs noista vetoleikeistä, mihin ei Elli uskaltautunut mukaan. On kyllä hyvä kun osaavat leikkiä keskenään, ettei ihmisen tarvi aina toimia leikittäjänä. Mitä, eikö sielläpäin ole lunta satanut? Muistan kun omat pojat aina sanoi, että "N" on Suomen lumisin ja kylmin paikka, silloin kun sielläpäin "kortteerasivat". Ja sehän on siellä teidän kupeessa. Täällä oli kans hirveät tuulet loppuviikosta ja viikonloppuna satoi sellaiset 5-10cm lunta. Pakkasta on nyt n. 21 astetta.
  Iloista joulukuuta sinne teillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan sitä lunta lopulta :) Samoin pakkasta...

   Kyllähän koirapojat harrastaa vetoleikkejä keskenään, mutta jos ihminen osallistuu leikkiin, saa olla sitten vetäjänä ihan koko ajan! Samoin kuin pallon heittäjänä :)

   Poista
 8. Mui mukavat!

  Teille löytyy tunnustus meitin blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, saammeko me laiskurit, vetelykset ja muiden blogien kommentointia laiminlyöneet otukset tunnustuksen :)
   Juoksemme, kipitämme, laukkaamme villisti korvat lepattaen äkkiä katsomaan, mitä olemme saaneet...

   Poista
 9. Anonyymi5.12.12

  Tultiin Palvelijattaren kanssa utelemaan, että mistä löytyikään valjaat, joiden kiinnitysmötikkä ei hankaa ikävästi kainaloita? Meillä on kyllä yhdet melko hyvät, nappanahkaiset mäykyille suunnitellut, mutta ne on liian pienet, jos pitää laittaa talvimanttelin päälle. Isompia ei ole samanlaisia löytynyt mistään. Ja tarjolla olevat valjaat on kaikki niitä, joiden lukitus osuus just kainalon alle. Grrr. Menee hermo huonoon kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi-voi, nyt on kiire apuun, jos hermo alkaa huonontua ;/ Kurkatkaa tätä postausta:
   http://myymimaikku.blogspot.fi/2012/08/pieni-paketti-suklaata.html
   Siinä näkyy hyvin Ratian valjaat, jotka jää tosissaan kauas kainaloista. Onhan ne pehmeät muutenkin. Ja nsäätövaraa on maharemmissä niin paljon, että oli pakko leikata siitä jo ylimääräiset pois maata laahaamasta.
   Ne ostettiin kesällä pienestä lemmikkiliikkeestä, mutta luulen että noita löytyy monesta paikasta. Ja olivat edulliset :)

   Toivottavasti sun kainalot pysyy ehjinä ja Palvelijattaren hermot myös :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)