torstai 22. marraskuuta 2012

Paluu korttimaakariksi

Hillittömän korutehtailun välipalaksi sain tilauksen tehdä onnittelukortin häihin. 


Haasteellinen työ, johon sain vain häiden teeman mukaiset väritoiveet, sinistä ja kultaa. Morsiuskimppu korttiin lopulta rakentui, ja tietämättäni meni kukkien ja koristeiden valintakin nappiin. Kortti "sointui" kuulemma morsiamen hiuskoristeeseen kuin tilauksesta tehtynä :)


Kortissa on "kristallien" lisäksi koristeena kaksi kullanväristä sydäntä kultanauhassa (näkyvät huonosti, ovat kuvassa vinksallaan tossa nauhojen vasemmalla puolella), jotka kilisevät iloisesti, kun korttia liikuttaa :) Kortin sisäpuolella on väliarkki hennon lilasta kuultopaperista, johon tulostettiin maailman kauneimman rakkauslaulun sanat, jotka on mukaeltu Raamatun tekstistä:


"Rakkaus on väkevämpi kuolemaa,
sitä eivät suuret vedetkään
voi sammuttaa,
sillä rakkaus on lahja Jumalan."


Häävieraista joku oli sanonut, että ei ole koskaan pitänyt kädessään näin painavaa korttia... Kiva, painavan hääkortin ennätys ;))

Mitä muuta? Korvakoruja, rannerenkaita, kymmenittäin koruja ihmisille, kynttilöille (ja suunnitelmissa koirillekin). Ensimmäinen satsi on jo myyntipaikalla, johon toivottavasti eksyy paljon ostajia kuukauden sisällä. Toisen erän kanssa seisoskelen joulukuun alussa itse myyntipöydän takana. Loput joululahja-, koru- ja hääkutsutilaukset sekä yrityksen liikelahjatilauksen rakentelen iltayön tunteina, kun ulkona on sateista ja kuraista ja koirat kuorsaavat ääneen kopassaan, vatsa täynnä ruokaa, kaikki jalat kohti taivasta ;)) Sellaisia iltamme ovat olleen viimeisen kuukauden. Ja seuraavankin.

Nyt on menossa helmien varaston tyhjennys. Väännän koruiksi joka ikisen helmen - ja joulun jälkeen tilaan uusia :)

PS: Basse kehittyy hyväksi helmien kerääjäksi :) Kun vähän väliä pieni helmi pyörähtää lattialle, Basse menee poimimaan sen varovasti suuhunsa. Helmi kuljetetaan omaan kuljetuskoppaan, jossa sen kanssa käydään mahdottomalla hyörinällä joku rituaali, joka kuullostaa pieneltä possulta ja näyttää härkätaistelulta. Kun pyydän antamaan helmen takaisin, se tuodaan pois kopasta ja lasketaan varovasti maahan. Minun ihana Basse-possu...
Arttukin on voimissaan, saisi varmaan jo diplomin Bassen huijaamisesta. Siitä lisää joskus toiste.

12 kommenttia:

 1. I H A N A A kuulla teistä taas piiitkästä aikaa! :))))

  Basse-possu, helmihamstraaja, hihhihhihhih!

  Helmityöt kuulostaa tosi mielenkiintoisilta. Jos vaan haluat/jaksat/viitsit kuvata niitä, niin olisi tosi mukava nähdä minkälaisia ihanuuksia olet näpertänyt! :)

  Rapsutuksia ja suukkoja poitsuille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips itsellesi ihanainen, olit eka kommentaattori tauon jälkeen :))

   Varmasti blogiini ruuhkautuu helmijuttuja, kun saan purettua kameraa ja kuvattua lisää. Jännittää, miten niiden myynti menee, tänään se on alkanut :I

   Ensin näytti siltä, että koirapojat ylenkatsoo lattialle tippuvat helmet, tosimiesten tapaan ;) Mutta uteliaisuus (suom: liian vähäinen aktivointi ja lenkkeily...) vei voiton ja emäntä sai uuden aiheen olla sydän syrjällään, kun koira kuljetti LASIhelmeä suussaan... Onneksi luovutus tapahtui juuri kuvatulla tavalla :)

   Poista
 2. Moikka, ihan mahdottoman mukavaa on taas kuulla teistä, on jo kaivattukin :) En vaan oo edes mailia saanut ajatusta pidemmälle.

  Vau, mikä kortti. Jos tuollaisen olisimme aikoinaan saaneet, olisin kyllä ollut todella otettu. Ja varmasti oli saajat nytkin!

  Hienoa, että oot saanut tuon myyntihomman polkastua kunnolla käyntiin. Musta taas tuntuu, etten saa tällä hetkellä mitään käyntiin, pahus.

  Voi, ihana pieni Helmi-Basse-bossu ;) Ja Arttu kehveli huijariksi heittäytynyt ;) Terkkuja ja rapsuja pojille, ja Elli lähettää kaipaavat lipsutukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ollaan oltu ajatuksissa :)

   Myyntihommissa pätee sekin, että kun tunkee itsensä vaan joka myyntipaikkaa, mihin pääsee, jossakin tärppää :)

   Ellille terkut kuorsaavilta kaveruksilta.

   Poista
 3. Oi, miten kaunis kortti! Kyllä sä oot taitava!
  Kiva kuulla koirulaistenkin kuulumisia pitkästä aikaa.
  Muiskut molemmille hauvoille Mirkulta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen välillä käynyt kurkkimassa muiden kuulumisia, myös Mirkun seikkailuja :)
   Nenäpusu Mirkulle unisilta veikkosilta.

   Poista
 4. No kiva kuulla taas teistä. Hienoa, etteivät koirulit SYÖ niitä sinun helmiäsi. Luulen, että Ossi-possu pistelisi mahaansa moiset välittömästi.

  Ihana kortti. No on se varmaan painanutkin, kun oli niin runsaasti koristeltu. mutta upea anyway... Terkkuja täältä tohinan keskeltä (YO-juhlien järkkäilyä) M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sinne kovasti, toivottavasti saat juhlat kasaan ilman liian suurta tohinaa - näin joulun alla :)

   Poista
 5. Ihanan kiireistä ja mieleistä puuhaa sulla! :) Mutta, täytyy kyllä sanoa, että eniten pisti silmään tässä postauksessa - upean kortin ohella - Basse Helmenkerääjä! :) Miten voikin olla noin liikuttava pieni mies! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaiselle jotakin :) Basse ei pistä yhtään pahakseen (enkä minä), että se saa olla keskipisteenä :)

   Poista
 6. Onpa upea kortti! Todella hieno. Lumiset terveiset Artulle ja Basselle. Mukavaa joulun odotusta!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista :) Lumiset? Missä ?! :) Odotamme kovasti sitä lunta tänne, mutta onneksi maa oli aamulla pakkasen ansiosta kuiva eikä tarvittu lenkin jälkeen suihkua, ensimmäisen kerran viikkoihin.

   Iloista talven alkua sinnekin!

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)