sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Mäyräkoirakoruista ja mäyräkoirista

Mäy-korujen valikoimaan tulee uusia riipuksia ensi viikolla! Mäyräkoiramaisempi, antiikkihopeinen riipus tulee valikoimaan edellisen, tyylitellyn mäyriksen lisäksi. Laitan kuvan näkyville välittömästi, kun saan uudet tulokkaat koruihin asti.

Muista arvonta, joka on voimassa vuoden vaihtumiseen asti. Sähköpostiviesti ja pienikin korutilaus riittää osallistumiseen.

Omat mäyräkoirat jaksavat huvittaa erilaisuudellaan. Joululahjaksi saadut siansorkat otettiin tänään esille, tylsän päivän ja liukkaan kelin lohduttajaksi. Ajattelin, että ilta-ateriakin hoituisi samalla.
Arttu rouski omasta siansorkastaan puolet hetkessä. Bassea sai houkutella tulemaan sorkan lähelle. Loppujen lopuksi annoin sille Artun herkusta irronneita palasia, koska Basse esitti ison sorkan ympärillä vain "kiertää kaukaa ja loikkii sitten turvaan" -intiaanitanssin, yritti piilottaa sorkkaa kuonollaan lattialle levitettyjen peittojen alle ja tuli selvästikin luokseni turvaan... Tavallisesti kenelläkään ei ole asiaa liian lähelle, jos Bassella on erikoisherkkua, mutta sorkkaa se piti vissiin jotenkin elävänä ja pelottavana. Ei silti, sorkka ei ole kaunis kapistus, enkä pysty ottamaan siitä kuvaa tänne, joten käyttäkää mielikuvitustanne tässä(kin) postauksessa :)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi31.12.12

  Arttu toimi niinkuin täälläkin olisi tehty - jos jotain syötävää tarjotaan niin eikun kaikki mahaan vaan. Kuinkas Basse ei ottanut kaverista mallia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kumma juttu, mutta Basse on arkajalka...

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)