sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

... jälkeen!

Olin parturissa...

Vähän vaan muka otsatukkaa lyhennettiin.


Kyllä siinä lähti yksi jos toinenkin karva.
Takakintut on niin ruipelot, ettei kehtaa kameralle näyttää.
Laittakaa vaan pieni koira istumaan pakkaseen ilman karvoja...


Oli kyllä mukava reissu mamman kanssa. Ulkoiltiin ensin aamulla Artun kanssa, sit siellä vieraassa kaupungissa vielä mamman kanssa. Parturin ovesta en olis menny sisälle, mutta mamma kiskoi vaan mukaansa...
Parturin pöydällä kuulemma kiljuin ja raivosin, mutta mä muistan vaan sen kun annoin kaiken viimeks leikata kynnet ihan tosta vaan. Ei tuntunu enää missään sen nyppimisen ja surisevan koneen jälkeen.

Sitten mentiin taas mamman kanssa ulkoilemaan! Kuljettiin ainakin tunti kaikkia kivoja ulkoilupolkuja. Koiriakin tuli vastaan enkä rähissy yhtään, kun ei tarvinnu puolustaa Arttua. Mamma heitteli aina koirien kohdalla mulle lumipalloja :)

Kotona vietiin Arttukin vähän ulkoilemaan. Sitten syötiin, ja mahdoton kun mulla oliki nälkä! Lähdin ihan vaan aamupuurolla tonne reissuun.
Ruuan jälkeen mä sammuin. Meillä oli lekottelupatja olkkarin lattialla, mä lysähdin mamman viereen, kuono sen kädessä kiinni, enkä jaksanu kun vaimeesti murista, kun Arttu yritti nyppiä mun turkkia. Johan se tänään nypittiin!!


15 kommenttia:

 1. Vautsikka! Onko ihan varma ettet sä vaihtunut siellä parturissa, kun nyt oot tollanen saukko? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo varma... jotenkin on erilainen olo ;)'
   Ei siellä kyl ollu muita kun yks bicon ja saksanpaimenkoira. Taidan olla ihan Basse vaan :)

   Poista
 2. Mä oikein odotin näitä jälkeen-kuvia ;) Kylläpäs oletkin nyt tositosisiistin näköinen - oikein cool. Varmasti jäi melkoinen kasa karvoja parturin lattialle, toivottavasti sulle ei tuu vilu. Ja vaikka toi parturointi onkin inhaa hommaa, niin kynnet annoitkin leikata mallikkaasti sen edelliskerran ikävän kokemuksen jälkeen. Ja jossei moisen puuhapäivän jälkeen yhtään väsyttäisi, niin olishan se ihme. Mukavia lököttelyhetkiä siellä mamman viekussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Elliki tykkää tästä kuosista, sitten kannatti :) Se nähdään myöhemmin keväällä. Se trimmaaja-täti taisi tykätä musta oikeesti, kun pyysi tulemaan pian uudelleen kynsien kanssa! Että kuulemma oppisin taas tavoille...

   Olen jo ihan piristyny, voisin leikkiä pallolla tai jotain, mutta kaikilla on jotain muuta puuhaa. Lähtiskö linja-autolla Elliä moikkaamaan...

   Poista
  2. Ilman muuta tykkään!
   Hei tuu vaan, mä tuun pysäkille vastaan!

   Poista
 3. Voi kun siisti poju! Mistä tulikin mieleen oman koiran nyppiminen. Taidan jättää tällä kertaa vähän keväämmälle. Hienoa, jos trimmaaja saa leikattua Bassen kynnet, mitähän taikakeinoja hän käyttää? Terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se trimmaja on ollut ainut, jonka kanssa kynsien leikkuu sujuu kerta kerralta paremmin. Välillä oli vaan liian pitkä tauko käynneissä, yritettiin pärjätä ilman pitkää reissua. Hän osaa ainakin rauhoittaa koiran, pitää pintansa, mutta ilman hermoilua tai muutakaan äkkinäistä silloin, kun koira protestoi. Kunnioitan hänen koirankäsittelytaitojaan todella. Pyysi nyt käymään useammin, että koira oppis taas luottamaan johonkin ihmiseen... totta puhui, vaikka harmittaa etten itse siihen pysty.

   Ronja saa siis pitää talviturkin vielä vähän aikaa :) Terkkuja söpölle karkkari-tytölle.

   Poista
 4. Tyylikäs koira! Älä välitä, kyllä ne karvat pian kasvavat takaisin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oon vai... no, jos sun mielestä, arvostan kyl naisen mielipidettä <3

   Poista
 5. Hiano uus frisyyri, muutenkin södellä poitsulla. Terveisii, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava tuoda kotiin ihan "uusi koira" :)
   Terkut stailille Ossillekin!

   Poista
 6. Anonyymi11.3.13

  Kylläpä Bassesta tuli solakka ja hieno. Ihan kuin uusi koira kun vertaa noihin ennen -kuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Yritän muistaa-ehtiä-viitsiä viedä pojan parturiin 3 kertaa vuodessa, ettei pääsis noin pahaksi kuin tällä kertaa. Talvi vaan yllätti ;D) ja päätin sitten saman tien odottaa kevätkelejä, jotka muuten alkaa varmaan näinä viikkoina.
   Kevätkeli=loskaa, kuraa, hiekkaa, moskaa... mutta myös aurinkoa ja lämmintä :)

   Lyhytkarvainen on helppo, mutta olen aina niin ihastunut, kun Bassesta kuoriutuu solakka ripakinttu :) Vaihtelu tosiaan virkistää, ehkä myös koiraa.

   Poista
 7. Hui...onpa näkö muuttunu, mutta kyl meijän mielestä ainaski parempaan ;) T. Elmeri ja Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti parempi :) Kummasti silmä tottuu siihen hurjaan ulkomuotoonkin talven aikana, mutta kevät avaa silmät, onneksi.
   Terkut teidän sileäturkkisille :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)