tiistai 7. toukokuuta 2013

Oma reppu

Jäin työpäivän jälkeen ostoksille ja eksyin eläintarvikeliikkeeseen. Leimakortti tuli täyteen, eli koirilla on varmaan tässä taloudessa varusteita ja muonaa yli tarpeen. Jäin liian pitkäksi aikaa hypistelemään koiran reppua, joka oli niin Artulle sopivan värinenkin, että kerätyillä bonuksilla (eli sillä rahalla, joka muuten olisi alennuksena lihottanut kukkaroa...) ostin repun!


Tältä näyttää mäyräkoira, joka kärkkyy tilaisuutta saada Bassen mahatäytteisestä puruluusta jämät.
Repun pukeminen ei herättänyt mitään kummastusta, säätelin remmejä ja solkia ihan rauhassa, kun Arttu istui ja tuijotti Bassen luuta.


Siis joo, tän repun kanssa pystyy istumaankin ihan hyvin.
Rintapiikin päältä kulkeva remmi näyttää kuvassa pahalta, mutta on kuitenkin ihan löysän tuntuinen. Siihen voi tietenkin viritellä jonkin pehmusteen tai jatkaa remmiä pidemmäksi.


Tältä se näyttää toiselta kyljeltä. Kakkapusseille ja nameille on verkkotasku, sen lisäksi on vetoketjutaskut kummallakin puolella. Mahan alta menee kaksi remmiä, jotka saa pikalukoilla kiinni.
Odotan jo vastaantulevia hymyjä, kun kesällä pakkaamme reppuun pientä evästä ja lähdemme retkelle :)


Kiitti, mutta mulle riittää tää mahaluu!
En siis tartte reppua.
Ymmärsitkö emäntä: mulle ei tarvi ostaa reppua!
Eikä laukkua.
Eikä mitään muutakaan remmivehjettä.
Luita lisää!

18 kommenttia:

 1. Pähee reppu. Joo, Basse, me kuultiin tänne asti: ei reppua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on saatava repun värinen keväinen kaulapanta, hankinnat ei heti lopu!
   Juu, Basse ei yleensä jätä ketään arvuuttelemaan asian todellista laitaa.

   Poista
 2. Ai kun kiva reppu! Kun siihen tulee täytettä ja painoa, niin se asettuu varmaan paremmin rinnan kohdaltakin. Aika hankala se on kuitenkin Artun saada sieltä nameja napattua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä hankala on tassuilla napata nameja ja pussittaa kakkaa, joten emäntä pysyy tiiviisti lenkeillä mukana ;)

   Poista
 3. Onpa mainio juttu tuo reppu! Ja hienosti Arttu osaa poseerata se yllä, ihan on malliainesta tuossa komeassa mäyrisherrassa.

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyris osaa, jos se tahtoo ;)
   Lenkkimme varrella asuu "eläkeläis-beagle", joka huutelee vanhalla, käheällä äänellä pojille marssin tahtia, kunnes katoamme näköpiiristä :)

   Poista
 4. Miten käy kävelyn, kun kyljessä tuoksuvat namit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuoksu tulee kyljestä ja nami emännän kädestä, lopputulos voi olla mallikelpoinen mäyris :)

   Poista
 5. No ehkä sille repulle käyttöä löytyy. Mennessä Artun omat eväät ja takaisintullessa Artun omat tuotokset. Hmm, haluaisinpa nähdä joskus Artun ilmeen, nimenomaan takaisinpäin kuljettaessa. Terveisiä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uhhhh... olisipa se tosiaan näky! Taidan hoitaa jätehuollon jatkossakin ihan silkkaa inhimillisyyttäni :)

   Poista
 6. Katselin juuri yhtenä päivänä koirien reppuja - kaikkien hinnat yli satasen joten kuoppasin ajatuksen. Ehkäpä jatkan etsimistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, olipa hintaa. Tämä oli alle kaksikymppiä. Kauppa on paikallinen putiikki, mutta repun tuotemerkki on Pet Products. Lapussa on vielä viittaus sivuille www.franksprogold.com, jossa kumminkin myydään vain koiranruokaa.

   Toivottavasti Nelli löytää oman veskan ;)

   Poista
 7. Voi herranjestas, että me revettiin täällä! Kyllä Mirkullakin paljon tavaraa on, mutta reppu puuttuu - ja todennäköisesti Mirkku on siitä iloinen, ainakin kun katsoo Artun ilmettä!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reppuja oli kahta kokoa: pienelle ja suurelle koiralle. Mutta "Mirkulle" ei tainnut olla... ;D Olis pieni Mirkkuliini aikamoinen näky kapsäkkien keskellä. Siinä ei ehkä ilmeet riittäis, Mirkku vois jopa sanoa mielipiteensä!

   Poista
 8. Anonyymi9.5.13

  Kukkaseppeleitä ja reppuja, kyllä Arttu on tosi äijä. Ei pahemmin hätkähdä ylimääräisistä varusteluista ; ) Minä en yhtä tyylikkään rauhallisesti suostuisi 'koristelun' kohteeksi. Palvelijatar kyllä ihastelee reppua. Onneksi Se ei ole nähnyt niitä meidän eläinkaupoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkki Palvelijattarelle: Googlesta löytyy vaikka miten hienoja reppuja nettikaupoista, meidän halpisversio kalpenee...

   Párek, luulen että teissä karkkareissa on enemmän sisua, koska Basse on tuossakin asiassa erilainen kuin Arttu :) Vaatteet saa ylle, mutta muodon vuoksi pitää kieppua ja kiukutella.

   Poista
 9. Hieno! En ole tiennytkään näitä olevan tässä kokoluokassa, kivaa olisi vielä sellainen retkeläinen joka pysyisi irrallaan ja repussa kulkisi hänen omat eväät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo retkeläiset lähtee liian helposti omin päin retkeilemään... Onneksi eväät ei paina paljon, ettei tarvi murehtia mäyriksen selän vuoksi.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)