maanantai 26. toukokuuta 2014

Venyvä déjà vu

Viime päivinä on ollut niin kuuma, 
että olen unohtanut jalat hyljeasentoon
ja nukkunut pituutta.Omalla pedillä sama tuska näin päin venyen.


Kumma juttu, kun kuumalla ilmalla koira venyy kuin purukumi...
Viileällä kelillä se mahtuu ihan hyvin pedilleen,
joka oli kaupan mukaan mitoitettu isoille koirille :)


Kävin välillä parvekkeellakin venymässä, kunnes...


minut huijattiin muka ulkoilemaan!
Jouduin sillä reissulla manikyyriin,
ja sen jälkeen kotona suihkuun!
Kuivasin itseni tähän kenkämattoon, pannahinen!!


Nyt olen lähtöruudussa.
Kova homma vaan kuivatella ennen kuin voin taas
ruveta venymään ja unohtaa takajalat hyljeasentoon...

13 kommenttia:

 1. Párek26.5.14

  Loistavia venyttelykuvia! Notkea veikko olet. Ajatteles, minua ei vielä olla kertaakaan pesty ja täytän syyskuussa viisi vuotta. Pitäisköhän vihdoin ottaa suihku? Tassut ja vatsahan kyllä huljutellaan aina kura-aikana. Joka päivä tuo ihminen kampaa ja harjaa minut, kun haluaa varmistaa, ettei punkkeja ole mukanani kulkeutunut kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yliarvostettua hömpötystä nuo suihkut! Tuleehan sitä sateella selkäpuolikin kasteltua. Ja mitä hyötyä oli nyt helteellä kastella meikäläinen? Olen nukkunut loppupäivän peittoni alla, kun on kylmä! Niin, ja shampoopesut minulle tulee jokusen kerran vuodessa ja pahaa pelkään, että tämä viilennyssuihku ei ole niistä pois... Harjaaminen olisikin mukavampaa :) Minulla on pieni kumisuka, kun harjasta ei kampaukseni tule kummemmaksi. Läpimin terkuin, Arttu.

   Poista
 2. No äkkijähän tuota ihtesä vennäättää. Ku et onneks kutistunna pesussa :) Vae joovvut sinnäe onneton pessuu... ee oo mukavata se homma. Siinon työmuata hangata ihteesä kuivaks. Matot on justiisa sitä varte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vennäättää" ?? Kuulostaa ihan venäyttämiseltä?! Miten savoksi venäytetään?

   En kutistunu, en! Mutta rullalle menin peiton alle, sitäkö emäntä tässä halusi! Ja muut matot on viety pois, kun on aloitettu joku kevätsiivous. Kuinkahan monta viikkoa se projekti ihmiseltä kestää...

   Poista
  2. No jos joku kohta venähtää niinku vahingossa ni sehä sillon nuljahtaa :D

   Poista
 3. Heh, samat asennot kuumuudessa täälläkin :) Ehkä se on tuo raajat-levällään-asento joka viilentää, kerällä eli donitsilla kun ollaan, niin lämpö ei pääse haihtumaan yhtä tehokkaasti. Koirathan hikoavat mm. tassuistaan ja huomaankin lattialla tassunjälkiä kuumalla ilmalla tavallista enemmän. Pienet hikivarpaat siellä ovat tassutelleet ja etsineet viileää paikkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vaalea lattia, mutta en ole muuallakaan huomannut Artun varpaiden hikoavan :) Basse oli hikitassu, joten tiedän, mitä tarkoitat.

   Aina muulloin niin skarppi Arttu on tänä keväänä ollut melkoisen vetelä helteellä. Rötkähtää kyljelleen kuin räsynukke, vaihtaa taas paikkaa ja paljas lattiakin kelpaa viilennykseen. Eihän mäyräkoirat vanhene, eihän...

   Poista
 4. Kuule Arttu. Et ole ainoa mäyris, joka ei halua lenkkeillä:) Ossi tosin kävi vain omalla kuivapesullaan tuossa hiekkatiellä. Miellä on yleensä Ossin kanssa kesäpesu ja talvipesu ja sitten ihan jokunen ekstra, jos on tarvis.
  Makoisia venyttelyitä, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arttu harrastaa kuivapesuja vain, jos on jotain kierimisen arvoisia hajuja, kuten kalanraato... Aika varmasti estäisin kyllä muutkin hiekkakylvyt, jos niitä alkaisi ilmaantua ;) Nurmikko on toista, mutta viittaan aiempaan kommenttiini "skarpista Artusta", joka ei varsinkaan ulkona heittäydy selälleen, koska silloin ei voi seurata kaikkea ympärillä tapahtuvaa.

   Makeita hellepäiviä teille, mahdollisimman monta tänä kesänä :)

   Poista
 5. Lämpö sulattaa kaiken hyvän, kuten suklaan, jäätelön ja Artun. Sitten on helppoa venyä vaikka minne. Onneksi Arttu sinun ei käy kuten sulaneen suklaan tai jätskin, sinä sentään palaudut viileän sään tullessa entisellesi. :)

  VastaaPoista
 6. No onpas komea venytys, onneks ei sentään venÄytys ;)
  Hikikuumat kelit on kyllä kaameita, miksei lämpöä voi olla silleen sopivasti? Väkistekin venyy niin koira kuin ihminenkin joka ei jaksaisi yli 30 °C:n helteessä oikein mitään. Suihku vois kyllä virkistää molempia. Mutta onneks ilmat jo jähty, tosin ehkä hiukan liikaakin.
  Sä oot nyt, Arttu, varmaan yhtä puhtonen kuin Iivarikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin pitkää selkää täytyy venytellä, muuten se voiskin vaikka jumittaa ja venähtää :)

   Älä muuta sano, sopivasti lämpöä olis sopivasti =D Mun sopiva olis max 20°C, pieni tuulenvire ja puolipilvistä ;) Tänään olen kyllä palellut, vaikka on ollut pitkähihaista, takkia, hanskoja... Mutta en valita, tuntuu ihanalta, kun ei ole kuuma ja tuska =D

   Eipä toi viilennyssuihku paljon Arttua puhdistanu muuta kuin tomut pinnasta :) Shampoolla pestään sitten kun on tarvis.

   <3 - terkut Ellille Artulta.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)