perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kaksin kappalein

Yhtäkkiä minulla onkin kaksi koiraa ;) Toinen tosin lainassa, hoidossa tai ihan miten sen haluaa ilmaista. Vähän kuin Basse olisi tullut käymään. Kalle häälyy lattialla vieressäni, kun istun koneella, komentaa selän takana napakasti, tulee nuolemaan jalkaa, kun en kommentoi. Pehmeä, karvainen ja pentu(mainen). Kyllä, kun laittaa silmät kiinni ja vain kuuntelee, voisi luulla, että Basse on tullut käymään. Pieni ärinä taustalla säestää päivä päivältä rauhallisemmiksi käyviä leikkejä. Tai no. Peruutan sen rauhallisen. Mutta siinä kaikessa on jo taukoja. Eilen onnistuimme jo porukalla ottamaan päikkäritkin. Paitsi minä. Lepäsin sohvalla ja nautin laumanjohtajan tunteesta. Siitä samasta, joka oli AB-poikien kanssakin. Katselin unen voittamaa pentua matolla, rentona ja tassut joskus nytkähtäen. Lämmittelin selät vastakkain Artun kanssa. Mäyrismies tuli sohvalle selän taakse, ihan kiinni, lähelle niskaa nukkumaan. Jos omistaa 3 harmaata viiksikarvaa, on ymmärrettävää, että joskus väsyy. Tai kyllästyy.

Ensi yöstä tulee mielenkiintoinen. Olemme kyllä siihen mennessä aivan raatoja kaikki kolme, joten tuskin itse tajuamme, kuinka hassuja olemme. Ihminen nukkuu kapealla sohvalla, yksi koira jättipedillään. Toinen koira mitä ilmeisimmin näkee sohvan vieressä pedissään unta päivän leikeistä ja tuhisee. Ihan kuin Basse.


Kyllä tää nyt vähän pistää mietteliääksi ja pään pyörälle...

PS: Kiitos kommenteistanne :) Palaan niihin myöhemmin.

8 kommenttia:

 1. Kyllä kaet sitä vässyy telemiissä tuommosten vilihakoehen termiittiin kansa :D
  Nii on kyllä viattoman näkönen tuo paemennettava tuossa, että ihanku uattelis "ehämminä mittää..." :) Toevottavasti yö männöö iha raahallisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh-hee, yöllä nähtiin Artun kärsivällisyyden multihuipentuma :) Kalle hivutti itsensä Artun pedille, naamansa ihan kiinni, ja pussaili herkeämättä =D

   Siinä vaiheessa, kun Arttu alkoi vaikeroida säälittävästi "Enkö mä saa nukkua!", pelastin pojan peittoni alle pennun ulottuvilta. Ihana Kalle, kuinka se jaksaakin olla niin kyltymätön koirakavereiden kanssa, kun ei malta edes nukkua :) Tänään rapussamme on syvä hiljaisuus. Molemmat koirat nukkuvat kotonaan väsyneinä, mutta varmaan ihan onnellisina <3

   Poista
 2. Párek4.7.14

  Siellähän tuntuu olevan ihan oikea (nukkuma)järjestys, koiruuksilla parhaat paikat. Palveluskunta pysykööt lestissään.
  Pitäkää hauskaa ja nauttikaa toisistanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai :) Pitäähän nelijalkaisille olla kunnon patjat ja peitot, ja niitä pitää usein keskellä yötä kohentaakin, kun kuono ilmestyy sängynreunalle ja inahtaa ;)

   Poista
 3. Kun haluaa nauttia useamman koiran seurasta, niin silloin tuollainen lainakoira on sitten mukava. Kaikille teille terkkuja, M-L ja vähän raihnainen Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano :) Ja jos pentukuume iskee, on hyvä lainata sellainen ennen lopullista päätöstä ;)
   Ossi, mikä sulla on <3 Vieläkö sulla on jotain vaivaa... Kerropa blogissa Ossikan kuulumisia, niitä odotellen, Mai ja Arttu

   Poista
 4. Mikään ei olekaan niin hyvä ja rentouttava lämpötyyny kuin koirulin turkki. Itsekin joskus talvella fiilistelen päiväunilla paljaat varpaat lämpenemässä Neron selkää tai kylkeä vasten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet päikkärit venähtää, kun ei vaan malta ottaa jalkoja koiran leuan alta pois :) Neron kyljessä lämpiääkin varmasti, kun Artun kokoinenkin kuumavesipullo hehkuu lämpöä :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)