lauantai 25. lokakuuta 2014

Ahkera aamupäivä

Ihan alkuun toiminnallinen kuva, ainut minkä emäntä on tänä aamuna ehtinyt ottaa:


Taitaa tuo "ahkeruus" olla liikaa luvattu... Mutta kun puoleen päivään mennessä on ehditty nähdä heinikossa supikoira MÄYRÄ (kuollut) ja hakea Kalle-kamu meille harjoittelemaan painia, onhan sitä siinä. Ihminen vasta värkkäilee aamupalaansa, mutta me pojat keksitään tekemistä!

Se (ilmeisesti mäyrä) oli varmaan jäänyt auton alle. Pehmeä ruohopatja ja levollinen asento antoivat vaikutelman nukkuvasta karvapallosta. Onneksi ei ollut näkyvissä mitään onnettomuuden jälkiä, saimme ihan rauhassa Artun kanssa katsella ja ihmetellä kaunista otusta. Arttua jännitti, pelotti ja kiinnosti. Oli hankala nostaa jalkaa pissalle, kun piti koko ajan kuikuilla selän takana olevaa otusta, jonka mahtavaa turkkia tuulenpuuska heilutti pelottavasti.

Pyykki-Pertta kuuluu pysähtyneen... niin saattaa käydä meillekin, kun aamupäivän ahkeruus laantuu. Hullu viikko takana, joten onhan tässä lupa ottaa lunkisti. Heittäytyä vaikka sohvalle lukemaan mainosposteja...

12 kommenttia:

 1. Párek25.10.14

  Hienoa, että Kallesta on tullut hyvä ystävä, jonka kanssa on mukava painia ja riehata.
  Voi supikoira parkaa, autot ovat petoja!
  Ai teilläkin pyykkäri-Pertta on ollut hommissa. Juuri äsken otettiin meidän pyykkärin kidasta päiväpeitto. Palvelijatar oli läikäyttänyt illalla huomaamattaan sille pienen tilkan punkkua. Ei voinut minua syyttää edes tönäisemisestä, kun olin umpiunessa nojatuolissa tapahtuman aikaan. Vaikka vasta tänään peitto pestiin, punkun jälki lähti kokonaan pesussa pois.
  Superhienoa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, olinpas hätäinen, kun se supi oli tietenkin mäyrä...
   Täällä pestään emännän senkä koiran peittoja vähän väliä. Siihen tuo talon pyykkitupa onkin verraton, kun saa äkkiä kuivaksi isommatkin täkit :)

   Poista
 2. Kaverjpaenija! :) :) Mahtaa olla mukavata.
  Kyllä oes minuva vähä pelottanna semmonen supi. Ohan se kuitennii aeka iso. Hui.
  Meellä on Pertta ollu koko päevän hommissa. Yks pessöö puoljmualimata uutuuvvenviehätyksessä.
  Suap ottoo raahassa ja rennosti ja muata sohvalla. Joskus pittää olla tekemätä mittää. Se on hyväks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveripaini oli hauskaa :) Mutta sitten Arttua alko väsyttää, se meni petilleen peiton alle, ja sitä Kalle ei voi käsittää =D Sama komentelu kuin Bassella alkuaikoina, kun meille tuli.

   Uusi Pertta on kiva :) Ja kun meidän Pertta oli välillä sairaslomalla, nyt sekin tuntuu ihan uudelta, kun on taas kunnossa! Tosin tutustuttiin talon pyykkitupaan, joka on myös aikas hieno. Kuivauskoneet ja kaikki, saa tuoda kuivat, mankeloidut ja viikatut lakanat suoraan kaappiin. Ei tule edes tomua kotona siitä hommasta, kun kaikki on jo siistissä nipussa.

   Juup, rentona piti olla, mutta eikös silloin aina tule jotain yllättävää... kipu tai kolotus tai muu vaiva vähintään. Olikohan tää jo kuudes viikonloppu peräkkäin, kun kaikki meni pepulleen.

   Poista
 3. No, jos kaikki muu on mennyt niin sanotusti persiilleen, ni ainaskin karvakavereilla on ollut kivaa. Toivottavasti muutkin elon osa-alueet korjaantuvat. Joskus on vaan niitä hetkii, kun kaikki menee persiilleen. Sille ei voi mitään ja kait ne huonot hetketkin kuuluvat tähän eloon. Heh, muutenhan tää olis ihan liian helppoo:) Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän yksi tuttavanikin tapasi aina kysyä koiran kuulumiset, ja totesi sitten, että kaikki on hyvin kun Artulla on hyvin. Onhan se niinkin, mutta...

   Sekoilin sitten mäyränkin suhteen =D Ihmettelin kyllä, että onpa se iso supikoira... no mutta hyvä kun ei hirveän moni mennyt lankaan vielä =D =D =D

   Poista
 4. Tsemppiä kovasti....Niitä hulluja viikkoja ja viikonloppuja sattuu olemaan! Miten sitä voikaan sattua ja palijon yhteen viikkon...huoh. No Arttu on päässy mukaviin hommiin, Hienoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artulla on mukava kaveri naapurissa, auttaa moneen tylsyyteen :)

   Poista
 5. Minä lopettelin tuon Riemuloikka-blogini jokin aika sitten, tervetuloa uuteen blogiin jossa karvojen pöllytys jatkuu :)
  http://tassutaival.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reimuloikka on taas muuttanut =D Hyvä kun kerroit, en aina tahdo pysyä teidän perässä ;)

   Poista
 6. Hyvää viikonloppua ja alkavaa marraskuuta :)
  Muiskaus Tiitulta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille :) Arttua muiskuttaa teitä molempia ja toivottaa leppoisaa viikonloppua <3

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)